Evo koristim ga već nekih tjedan dana i imam samo pohvale! Najveća je build quality i snaga za ono što je. U zadnje vrijeme sam samo u indie igrama tipa Dave The Diver ili Viewfinder i pokreće ih savršeno. Cloud Save radi iznimni dobro i ono što igram na PC mi se automatski prebaci na Deck i suprotno. Desktop mod je isto iznenađujuće koristan i relativno lagan za korisiti putem kontrola, no bolje je sa mišem i tipkovnicom naravno. Jedino što bih možda htio je da ima jače komponente tipa Rog Ally ali za moju svrhu radi relativno dobro. Također ogromna pohvala za kako je community sredio emulaciju preko EmuDeck-a i koliko je jednostavno sve staviti i prebaciti na glavni meni. Za sada sam probao samo neke Wii U igre i neke Switch igre koje su radile besprijekorno kao na pravoj konzoli. Kad smo već kod communitya, ima puno raznovrsnih plugina tj softwareskih dodataka koji su izuzetno korisni u svakodnevni gaming i emulaciju, baš mi daje vibe starih dana rootanja mobitela. Najjeftiniji model, sa mSD od 512 ili 256 bi trebao biti i vise nego dovoljan pogotovo ako se uzme u obzir da se može vrlo lako i jeftini nadograditi na bolji SSD.