Icek Do sada bi već bilo gameplay videa, influenceri bi stavljali videe i svi bi bili nahajpani na igru. Ovakav visoki datum bez ikakvog prikaza zabrinjava, pogotovo kada se uzme u obzir izjava od prije nekoliko mjeseci da je razvoj igre u teškom kaosu.
biver Coop, zombiji, warzone i kampanja me niti najmanje ne zanimaju prema tome bilo bi lijepo da i downloadove odvoje pa da se to ne mora niti instalirati, nesto kao MW koji je i dalje na konzolama nazalost zahtijevao za imam uz mp skinuto i ono zlo od warzonea. Nadam se da ce to biti bolje izvedeno sada.
Miro Koliko se trude oko ovog coda sljedeci ce biti stvarno hit, neigrivo je puno cheatera najveci jutuberi odustaju od igre. Iskreno ocekujen neigrivo govno kao i do sad ali sad je razlika sto iman 3 konzole i iman sto igrati pa neigrivo govno ne moran igrati. Bf nema battle royale pa me ne zanima
Matador Između WW2 i jetpacka /egzoskeleta uvijek ću odabrati WW2. Da bar daj kampanju na tri, četiri fronte, Europa, malo Afrika, malo Rusija, malo Japan...
Icek Matador CoD još uvijek nije dovoljno iskoristio potencijal VIjentamskog rata. Tu se i dalje može napraviti spektakl, pogotovo sa današnjom tehnologijom.
Garrus_V nisam siguran da je igra sa tematikom vijetnamskog rata u ovom vremenu u kojem zivimo dobra ideja.
Matador Staviš na početku disclamer da je svaka sličnost sa stvarnim događajima slučajna i promijeniš naziv države u Vietnar. 😃