Spanjolci dobili 13-12 Srbe u vaterpolu. Bit ce jako napeto vaterpolo. Uz te 2 nacije, mi, Madari, Talijani i Crnogorci najveci favoriti. I Grci iz sjene.
Cilic i Dodig lako u 2. kolo. Martin u veslanju isto lako u polufinale. Sad cekamo nas mec protiv Kazahstanaca u vaterpolu i onda basket Francuska vs SAD.
Ameri poceli osvajati medalje, Kinezi i Japanci isto nastavljaju dobro. Bit ce napeto izmedu Amera i Kineza za najuspjesniju naciju, ali mislim da ce Ameri izvuc pobjedu na plivanje i atletiku jer su tamo dosta bolji od Kineza, a u ta 2 sporta se uvjerljivo najvise medalja dijeli.
OI Tokyo 2020
Čekam košarku, a oni se uključe u pola 2/4 i onda ajmo pet minuta o turniru, rezultatima i opis tijeka utakmice. Ovo, zasad, je katastrofa od organizacije i prijenosa.
Bitno da stavili boks i ono hvatanje komaraca
A onda dobro sto sam propustio.
Francuzi dobro odigrali protiv Amera i zasluzeno pobijedili. Spanjolska i Australija imaju dobre ekipe i Ameri ce se morati poboljsati ako zele do zlata. Nece im biti lako.
Ameri će krenuti tek u 1/4, dosta je tu umora kod igrača, ništa čudno što nisu krenuli najjače!
U 21:30 po japanskom, a 14:30 po našem finale ženskog taekwondoa do 67kg. Naša Matea Jelić je tamo i imamo barem srebro. Nastavljamo sa našim odličnim tekvandoašicama, ovo će nam biti 4. medalja u tom sportu na OI.
Plivači su loše plivali i nemojte sad pretpostavljati da nisam uzeo ruke u ruke.
Ameri danas 2 zlata u pucanju. Mislim da nitko nije iznenađen.
Gimnastika zanimljiva između Rusa, Kineza i Japanaca.
Za 20 min Kanaet ima meč za broncu, a Jelić za sat vremena za zlato.
Nisam svadljiva osoba, i najčešće se uopće ne petljam u rasprave na forumu, jer mi je to piskaranje prilikom "prepiranja" jako loš oblik komunikacije u tom trenutku, ali....
Čitajući sve Vaše postove o Čiliću, dođe mi muka, jer vidim koliko je hrvatski mentalitet zatrovan, jadan, bijedan i zapravo žalostan.
Svaka čast svima Vama koji imate više od 1 Grand Slam naslova te više od 1 Davis Cup naslova te uz to puno više pobjeda na turnirima od njega.
I što imate više nastupa na OI od njega.
A ne...
Zapravo sam vam trebao čestitati na PUNO VIŠE sati provedenih u video igrama i PUNO VIŠE sati provedenih na forumima i tipkovnicama.
Kakav smo jadan narod...
Možete odgovoriti ako ćete baš htjeti, a znam da hoćete, no znajte unaprijed da neću odgovarati jer neće imati smisla.
Kako budu liste najvećih F1 vozača koji nisu osvojili naslov tako će Mrnja biti na listi najgorih tenisača koji imaju Grand Slam naslov.
Apsolutno savršena reklama. Motivi, montaža, glazba.
Kakav brutalan preokret Matee Jelić i prva zlatna medalja za nas u Tokiju! Mislim da je 15-tak sekundi prije kraja gubila jedno 5 razlike onda imala jedno 4 odlična udarca. Kanaet upotpunio odličan dan sa broncom, tako da smo danas 2 taekwondo medalje osvojili.
Što se tiče Čilića, svatko tko kaže da je loš igrač ili da nije imao odličnu karijeru dosad je budaletina, ali ostaje žal pošto je mogao imati još i bolju karijeru, tipa na razini Murraya.
- Uređivano
ma mislim da nitko ni ne govori da je cilic los igrac, dobar je sigurno ali brate on je najveci choker u povijesti sporta. zaista je tesko za tako nekoga navijati kad i na 5:0 znas da to sve moze prokockati, meni je tonu zivaca uzeo i ne bi vise mogao ni jedan njegov mec pogledati.
isto kao kad navijas za hajduk protiv dinama, hajduk vodi, ide nadoknada a ti jednostavno znas da ce ga primiti i naravno prime ga a znalo se desiti da prime i dva pa i bez boda ostanu. tako je i s cilicem.
Čilića sam uživo gledao prije 3 godine u finalu Queensa protiv Noleta gdje je odigrao brutalno i okrenuo meč nakon gubitka prvog seta. Što se njemu dogodilo nakon toga to mislim da ni on sam ne zna. OK, on je prešao 30-u i prirodno je očekivati neki pad (osim ako nisi jedan od ove trojice vanzemaljaca), ali kod njega je očito da nema više samopouzdanja i da je on nažalost završio s vrhunskim tenisom. Pitanje je samo koliko će se još povlačiti po turnirima i prosipati ono malo ugleda što mu je ostalo jer love je zaradio i više nego dovoljno dosad pa mu to ne bi trebao biti faktor.
Baš sam bio sretan kad je Jelićka preokrenula u zadnjih 15 sekundi.
Svaka čast!