weky Veseli me PS5 verzija Plague Talea. Htio sam kupiti PS4 verziju prije 2-3 mjeseca, ali i na PS5 se izvodi u 30 fps. Nova verzija je picikato. Samo zbog toga 👍
Miro Kriminal od ponude, cod kojeg je isus igrao www kojeg ne zanima niko i plague koji je odlicna igra ali isto tako stara i iman je i eto. Divno
Garrus_V a plague tale sam htio za ps4 kupiti tako da to nije lose (iako nemam jos ps5). bo4 me bas ne zanima, virtua fighter 5 eventualno na automatu a wwe battlegrounds bi mozda i mogao probati, volio sam te igre na ps1 i ps2. vjerojatno necu.
Tuhy Sony daje refund za igre kupljene mjesec dana prije nego je došla na PS+, jel? Ja sam baš uzeo PT na akciji prošli mjesec.
Zero Zamisli smolu da refundaš i da ti se igra u konačnici toliko svidi da devovima ipak poželiš dati novac, ali ne možeš jer više nije na 70% akcije i onda moraš čekati sljedeću, jer eto, ipak se nema baš toliko. Pa na kraju još i zaboraviš.#hrvatsketragedije
biver Osobno jedna od najlosijih ponuda godine, medjutim ima vjerojatno ljudi koje nesto od ovog veseli pa eto, slijedeci mjesec mozda bude bolje.
zontra WWE ne zanimljiv, zatim već 36. COD koji poklanjaju, ali me iskreno i ne zanima. Jedino ovaj Plague bi mogao biti zanimljiv, ali to ću jednom odigrat kad PS5 nabavim. Nije mi pretjerano dobar mjesec, ali ionako imam previše igara na čekanju.
prayer Nisam ništa taknuo ni zadnjih 3-4 mjeseca što sam dobio tako da nemam šta reći. Da Call of Duty ima kampanju možda bih ga čak i zaigrao, ali PVP sa kontrolerom ni u najvećem ludilu nebi taknuo. Plague sam od prijatelja čuo da je dosta dobar a i sam next gen patch svakako uvijek dobro dođe tako da ću ga sigurno zaigrati. Zadnja igra uvijek bude neka meme igra tako da uopće neću komentariti, na drugu ruku svako ima svoj đir tako da nikad ne znaš. Sve u svemu bilo je i gorih ponuda, ne da je ova loša.
Matador Ova PS+ ponuda mi je postala kao Bajadera s isteklim rokom trajanja, dok ju otvaraš, nadaš se najboljem, a onda se razočaraš kad vidiš što je unutra.