Realno, borba u jedinici i nije bila nešto baš najbolje ikad.
Fenomenalna igra, nešto savršeno, ali kritike su se većinom i odnosile na borbu.
Zasad, po svemu viđenom, nemam nikakav strah za NNK2. Igrat ću ga sigurno, i bit pametniji nakon što utrošim brdo sati u njega.
S ovim se slažem, koliko god da je igra dražesna bila, borba nije nešto čime bi se posebno trebala ponositi. Općenito ne volim te Pokemon elemente u igrama koje nisu Pokemoni, pa mi je sve bilo nekako čudno. Daleko od toga da moj piratski mačak nije bio teški cooler i razbijao i najsnažnije bossove ko' od šale.
Stvar koja je NNK još više uzdigla i dala joj dodatan vjetar u leđa je relativna suša RPG naslova na prošloj generaciji konzola. Da me se ne shvati krivo, NNK je vrhunska igra temeljena na načelima pravih old school RPG-ova ali moramo biti realni i istaknuti stvari koje su možda ipak mogle biti bolje, borba je, nažalost, jedna od njih.
Iako, ništa od ovoga nema smisla jer jednom kad Falcom (odnosno XSEED Games) porta Trailse na PS4, bit će jasno tko će zauzeti tron kao najbolji RPG generacije.