dormin DEVELOPER: LEVEL 5IZDAVAČ: Bandai NamcoDIRECTOR: Akihiro HinoDIZAJN LIKOVA: Yoshiyuki MomoseGLAZBA: Joe HiashiŽANR: RPGPLATFORME: PlayStation 4, PC (digital)GODINA IZLASKA: 2017 http://ninokunigame.com/Na PSX press konferenciji napokon je najavljen Ni No Kuni 2, nastavak prekrasnog (j)RPG-a s PlayStationa 3.Nedugo nakon što je Ni No Kuni s nešto većim zakašnjenjem izašao na zapadu, kreatori igre su najavili da imaju u planu nastavak. Prvi Ni No Kuni je vrlo dobro primljen od strane igrača.Kritika je također odlično prihvatila novi RPG projekt LEVEL 5 studia. Igra je pokupila nagradu za najbolji RPG 2012 godine.U jednom razgovoru glavni dizajner originala je rekao da će novi nastavak u slučaju da se odluče za izradu imati nešto zreliju priču i likove. Iznenadio ih je uspjeh ina zapadu. Velika je stvar što je Ni No Kuni 2 kao jRPG premijerno prikazan na zapadu. Prekrasni grafički stil originala je kako vidimo u traileru i dalje tu. Ostaje za vidit kakve će promjene biti u gameplayu.Kreativni direktor ističe da je Ni No Kuni 2 ambicioznija igra od prethodnika te da će razlika biti ogromna. Igra će savršeno odgovarati viziji koji su imali za nastavak nakon što su završili rad na originalu.Želja im je se igrači povežu sa likovima i svijetom. To žele ostvarit tako da na dobar način usklade gameplay sistem, prekrasne vizuale te zanimljivu priču.Priča će biti dublja u odnosu na prvi dio. Igramo u ulozi mladog dječaka na putu da postane kralj. Kroz igru će naići na velike izazove kroz koje će steći mnogo prijatelja i neprijatelja te tako sazrijeti kao osoba odnosno kralj.Za glazbu je zadužen Joe Hisaishi, ne sumnjamo da će nas i ovaj put oduševit. Prvi Ni no Kuni je imao prekrasan soundtrack. Na PSX sajmu 2016 je prikazan novi trailer koji po prvi put prikazuje gameplay. Osim prekrasnog trailera nismo dobili puno informacija samo potvrdu da će borba biti drugačija u odnosu na prvi dio. Veoma važan dio borbe prvog Ni No Kuni su bili familiarsi, izgleda da će njihova uloga biti nešto drugačija. Ako je suditi po traileru u borbi ćemo upravljat glavnim likovima a familiarsi će biti nekakva pomoć sa strane.Kretanje po mapi/lokacijama je izgleda isto kao u originalu. Više informacija bi trebali kroz par mjeseci. Ni No Kuni II Trailer - PlayStation Experiencehttps://www.youtube.com/watch?v=Gx32yMAYEWkRazgovor s Akihiro Hinoom.https://www.youtube.com/watch?v=ir958M7O6pcNi no Kuni II: REVENANT KINGDOM Trailer - PlayStation Experience 2016https://youtu.be/f7ZNmEJgXCE SLIKE PSX 2015:PSX 2016:
resident_evil Odličan trailer i veliko iznenađenje! Prvi dio mi je jedan od naj jrpg, od dvojke očekujem još bolju igru. Čini mi se da će neprijatelji izgledati ozbiljnije. To mi je bila jedina zamjerka u jedinici jer su izgledali predjetinjasto.
Icek Suza mi je skoro kanula od sreće kad sam vidio ovu temu. Nunikuni mi je jedan od najboljih i najdražih JRPG-ova i nastavku se veselim ko malo dijete.
dormin Što reći...Prvi dio je fenomenalno izgledao, mogu samo zamislit kako će to izgledat u pokretu na PS4.Level 5 su stvarno majstori. Kapa dole.
gunner Pa jucer san spomenio NNK2 Emilu dok smo igrali U4 mp, a danas najave igru.Vrh. ))))Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
dormin Ja san prvi kupio za tridesetak kuna na storeu. Ali namjeravam nabavit na disku. Nego, nakupilo se (j)RPG naslova...- Persona 5- Star Ocean 5- Dragon Quest XI- Nier 2- Ni No Kuni 2- Final Fantasy XV- Final Fantasy VII Remake- Tales of Berseria- Valkyria: Azure Revolution ... jesam što zaboravio ?
Solid_Snake Ja san prvi kupio za tridesetak kuna na storeu. Ali namjeravam nabavit na disku. Nego, nakupilo se (j)RPG naslova...- Persona 5- Star Ocean 5- Dragon Quest XI- Nier 2- Ni No Kuni 2- Final Fantasy XV- Final Fantasy VII Remake- Tales of Berseria- Valkyria: Azure Revolution ... jesam što zaboravio ?Toplo mi oko srca kad ovo pročitam...
danex83 Ja san prvi kupio za tridesetak kuna na storeu. Ali namjeravam nabavit na disku. Nego, nakupilo se (j)RPG naslova...- Persona 5- Star Ocean 5- Dragon Quest XI- Nier 2- Ni No Kuni 2- Final Fantasy XV- Final Fantasy VII Remake- Tales of Berseria- Valkyria: Azure Revolution ... jesam što zaboravio ?Dragon Quest Heroes,jučer sam vidio tu igru..igra netko?jel valja?nisam igrao ni jedan nastavak do sada
Icek Damn, bome se nakupilo. Bit će opet rastajanja od para Lako za pare, pravo je pitanje KADA sve ovo odigrati? Samo ovo nabrojano je oko 1000 sati igranja...kada to odigrati, kada???
densetsu Lako za pare, pravo je pitanje KADA sve ovo odigrati? Samo ovo nabrojano je oko 1000 sati igranja...kada to odigrati, kada??? Mic po mic, dan za danom i igrice već gotove. I još bolje, sve preko DS4, a ne glomaznog Wii U GamePada pa se ne patiš