• Gaming Vijesti
  • Kojima najavio Death Stranding Director’s Cut za PS5, a svi su mislili da je u pitanju MGS Remake

Pročitaj na portalu
Članak

Kojima najavio Death Stranding Director’s Cut za PS5, a svi su mislili da je u pitanju MGS Remake

Trebali ste sinoć čitati društvene mreže kad su krenuli prvi kadrovi najave koju je Hideo Kojima imao za sve nas koji smo gledali Summer Game Fest. Bilo je jasno da glavnu riječ vodi Sam Porter, protagonist Death Strandinga, no Kojima je tako režirao trailer da neodoljivo podsjeća na Metal Gear Solid. Čim su prikazani prvi kadrovi, igrači su mislili da Kojima zapravo najavljuje MSG Remake.

Zaboravili su dodati & Knuckles. No jebemu majku, do kad će više biti tih pizdarija pa dajte napravite nešto novo a ne ovakvi sramotni double dipovi.

Uzimam jedan sebi i jedan Wekyu. Ali fizičku kopiju, da mu bude na polici.

Koje u bilo kom trenutku trajanja tog trejlera mislio da se radi o MGS rimejku.....

ja sam mislio da ce dodat konacno vise gameplaya a ne remake lol

Pa, ne bu remejka nego samo mejka i to na gazdin naćin.

AbelKOsMos Twitter, YouTube i sl. Mislili su da trola i već su pisali kad su vidjeli onu prvu sliku što sam stavio i scenu a kutijom da će najaviti MGS Remake. 😁 Nije da posjeduje prava na MGS.