Flipper Izgleda baš kao Far Cry ili kako kažu susjedi "reskinovani FC5." 🙂 Lokacija mi se sviđa, ali manje-više to je to. Sigurno će biti zanimljiva igra. Ali nakon jučerašnjeg prikaza Horizona...grafički mi ovo izgleda slabo. A nije ružna igra.
Cpl_Darac Izgleda ćist dobro grafika nije sad ništ spektalurno. Boje su žive kak i trebaju biti na nekom tropskom otoku kao što je Yara (Kuba). Priča mi se čini zanimljiva i mislim da me bude uvukla isto onako kako su me uvukle na početku prijašnjih FC-a. Nadam se dobroj optimizaciji.
pravednik Kakve su to bedastoće sa minobacačem na plećima? Ovo bi mu razvalilo kičmu i vrat. Totalno su otišli u Just Cause pizdarije.
Fico pravednik Ovo bi mu razvalilo kičmu i vrat. Kao i sjedenje pred kompom i igranje igara pa eto, dešava se. 😄
TexasFlood pravednik Al stvarno, nikad far cry-evi nisu težili realnosti i nitko to ne očekuje, ali to i oružje koje ispucava cd-ove, naočale za bolje ciljanje i ta sranja... Nemam riječi.
renda Fakat izgleda ispodprosjecno, mislim zadnji kojeg sam prosel je trojka i tam me zivciral onaj Vaas jer je lik prejadan, ali je gameplay bil jeben, svaki nastavak poslije je bil ista ta igra sa ponekom novom tehnikom
darkfenix Meni igra izgleda prejebeno zabavno kao prvo, a drugo bome i graficki takodje odlicno izgleda. Dio u jungli prikazan gdje se ona sva vegetacija mice od vjetra izgleda mi mozda i bolje nego u Horizonu! Macarena oruzje je 🔥