Cpl_Darac Uh čekam taj gameplay ko ozebli sunce. Iskreno se nadam da će biti dobar, iako sam far cry fanboy još od prvog dijela, petica mi je bila u redu, ali ništa spektakularno.
Tzereen New Dawn je bio dobar. Ma ne znam, meni je ovo općenito drag serijal. Iako je svaka na isti kalup, zabavno je.
OverHypedG Meni baš zato što je svaka na isti kalup i je najdraža. Nekako mi to najveća čar. Petica me baš pogodila, doslovce sam se pronašao u samoj igri. 😃 Jedva čekam + jedva čekam onu ekskluzivnu figuricu da ju odmah preorderam 😃
Flipper Ja sam preskočio FC5. Nadam se da će ovaj ipak biti malo drugačiji. Šta nam ne daju da igramo kao bad guy El Presidente?
OverHypedG Flipper Mogu reći da čak i očekujem na mahove. Pošto nisi igrao 5icu ne budem spoilao, ali s jednim likom u new dawnu poslije koliko toliko malo igraš u svijetu. Tako da očekujem slične mogućnosti, ako ne i više.
Flipper weky dobra stvar je da ono nije pravi BF6 trailer. 😁 Ono što je iscurilo je samo bilo za internu upotrebu. Nadam se da je tako jer ono malo što smo vidjeli činilo se jako genericno.