Flipper Jedva čekam. Siguran sam ove godine. Negdje 11. mjesec izlazi jer im je to ove godine najveća i najvažnija ekskluziva.
Icek Flipper Jedva čekam. Siguran sam ove godine. Negdje 11. mjesec izlazi jer im je to ove godine najveća i najvažnija ekskluziva. Me too. Ovo mi je jedna od najiščekivanijih igara zadnjih pet šest godina.
weky Icek Ovo mi je jedna od najiščekivanijih igara zadnjih pet šest godina. Prvi je izašao prije četiri.
Icek weky Prvi Horizon mi nije bila iščekivana igra, jer sam po viđenom gameplayu u najavama bio skeptičan hoću li moći pohvatati borbe sa konopima te lukom i strijelom. Bio sam iznimno skeptičan prema takvom načinu borbe.
Tuhy Tzereen Više u smislu da sam cijeli dan na poslu i zbrajam prokletu inventuru, glava me boli, nisam niš jel i razdražljiv sam, pa me ova vijest resetirala na tvorničke 😍🤗
DarkPunisher Znam da ce izgledat vrh, al me i dalje nekako ljuti cinjenica da dolazi i na PS4...nadam se da ce razvalit
weky A i ta inventura je dugo trajala. 9:02 Tuhy: Sad brojimo PS5 konzole na stanju. 9:02 Tuhy: Nula. 9:03 Tuhy: Ok. Inventura gotova.