Pročitaj na portalu
Članak

Izgleda da ćemo dobiti i remaster Crysisa 2

Remasterirani Crysis nije tražio nitko, stigao je u formi koja je možda i lošija od originala, pa ako je pratiti zadanu logiku Cryteka onda ne treba ni sumnjati kako će izbaciti još jedan Remaster koji nitko nije tražio.

Ja trazim remaster dvojke, jebena igra

Baš suprotno, dvojka je podbacila tehnički i nije bila impresivna kao prvi dio.

Bez patcha na PC-u igra osim rezolucije i tekstura nije bila puno drugačija od X360 i PS3 verzije.

Upravo su kontroverze pratile izlazak jer je radi prelaska na konzole serijal doživio značajan downgrade.
Developer Cevat Yerli najavljivao je brda i doline da bi na kraju dobili užasan port koji se jedva izvodi. Jednostavno je igra bila tehnički prezahtjevna za konzole.
Kad mislite da nemože gore usudili su se izdati i treći, hvala bogu finalni nastavak na konzolama. Izvodio se kao Cyberpunk ali igra nije povučena iz prodaje.

Neki ondašnji forumaši da ih ne imenujem išli su tako daleko pa čak i platinirali tu grozotu. I dok protiv sakupljanja trofeja nemam ništa ovo mogu pripisati jedino jačem OCD-u ili nekom nepoznatom uzročniku.
Čelična volja možda i epski živci uz slabo samopoštovanje.
Osobno to nebi platinirao da mi plate.
Tehnički krš i lom.
Ispod standarda.

Kako idemo naprijed viđamo da je takvih poluproizvoda sve manje a oni koji ugledaju svijetlo dana budu osuđivani od strane kupaca.

Ja pricam o igri, ne vizualima i ne sjecam se nikakvih problema na plejci

Crysis 3 i sad izgleda odlično na najvećim detaljima.

crysis 2 je odveo crysis serijal u krivom smjeru, ni remaster jedinice nisu napravili kako treba, ne kuzim cemu crysis 2 koji je daleko lošiji od originala, jedino dobro u svemu tome je bio "bespla" multiplayer, jos se sjecam napucavanja po jednoj te istoj mapi, samo zato sto je djabe, svi su ga htjeli isprobat i takodjer pocetci pewdiepiea, koji je to takodjer igrao, inace igra je propatila od konzolitisa i to se vidilo i kasnije na trojci, 1+warhead je tata mata za ovo

Icek I ja isto. Niti malo mi nije smetalo što se trulo izvodilo na PS3. Igra mi je bila zanimljiva,dobra atmosfera, odličan soundtrack...
Ne mogu je svrstati u neke top igre i ne bih imao volje opet odigrati ali guštao sam taj jedan prelazak.
@renda Osim frameratea koji je dosta padao daleko ispod 30 i kojih zamućenih tekstura ni ja nisam imao nikakvih problema, glitcheva ili gamebreaking bugova.

Icek Ja se ne bunim, uživao sam u toj igri.

This.

Meni definitivno najdraži Crysis, i mnogo sam uživao u ovoj igri.
    Sa grafičke strane možda nije bila napredna kao jedinica (iako je po meni vizuelno ljepša) ali je u svoje vrijeme itekako bila na zavidnom nivou naspram ostalih igara njenog žanra.
    Samo da ne useru Remaster kao što su sa jedinicom, i uveliko će se igrati.

StarFox_N
    Slažem se s tobom. Ja sam je igrao i zabavio se, nisam kao neki mahnito brojao fpsove, poligone i razglabao jei li teksture 480 ili 720. Igra mi je izgledala lijepo, bila mi je zabavna i igrao sam se.

Meni su i dvojka i trojka bolji od jedinice koja mi je bila i ostala pre losa