Deadwalker pa snosio je posljedice, nije li? Te godine je AO za njega bio pa-pa. Koliko uspjesno, to je na njemu. Meni se cini kao tvrdoglava osoba i iznimno fokusirana kada nesto zeli. Pretpostavljam, ne poznam ga, ali zato i je toliko uspjesan
@Fico ja ne tvrdim nista, ja prenosim lazi medija i isticem kao problem veci od "influenserskog utjecaja selebriti osobe" koju ti tupis ovdje. Nemoj mi vjesto prisivat postove koje nisam napisao. Ja sam covid donio doma, prebolio ga na nogama, zarazio zenu i malo dijete o kojima sam se brinuo. Dijete sa napadima konvulzije koje ne smije imati vislju temperaturu da ne dobije epilepticni napad.
Ali fino si po 10ti put istaknuo taj dogadaj kako bi stavio etiketu glup na njega, a ne opcenito, kako si inicijalno srocio post. I ne, nemas pojma nista o treningu, disciplini i sportskoj glavi i mindsetu. I ovdje radis isto kao i Nole sa svojim stavovima, ne odstupas od njih, unatoc cinjenici da nemas pojma sto pises u ovom kontekstu.
Ja cu pokazati dobru volju kako si naveo i maknuti se iz ove rasprave, jer ne zelim imati posla sa uzarenom glavom koja kipi na spomen covida. I da, POGRIJESIO sam za vizu, bio si u pravu. Dobra volja. Nista drugo