Otvaram temu u nadi da mozda netko prati. U nedostatku NFL-a prosle godine, slucajno sam naletio na Areni na MLB tamo u 11. mjesecu 2020. Bas je bilo finale sezone i igrala se World Series. Sport za koji sam davno rekao da je dosadan. Ali istu stvar sam rekao i za NFL, pa mi je postao super. I tako pogleda par utakmica tog World Seriesa i bas mi je bilo zanimljivo. I skroz sam zaboravio na to. I onda prije mjesec dana pocela nova sezona. I Arena prenosi jedno 3 do 4 utakmice tjedno. I jednostavno sam se zaljubio. Bas mi je super, kao NFL. Posto sam pogledao tek 20 utakmica, a isto ima neka komplicirana pravila, jos se trazim. No pocinjem shvacati sve one ERA, WHIP, K, BB, RBI, XHB, Groundout, Sac Fly, Popout i sve te pojmove. I bas mi se svida dinamika igre. Bacac i ostali branici u infieldu i outfiledu protiv jednog udaraca. Prejebeno.
Istina, prijenosi znaju trajat i po 3 i pol sata i ima reklama izmedju Inninga, no zato uvijek gledam u snimci. Franceski prenosi, pa je pravi uzitak prijenos.
Od igraca jos ne znam puno, no Trout iz Anglesa i Acuna JR. iz Bravesa se cine kao jebeni igraci. Od pitchera, znam da je ovaj Kershaw iz Dodgersa legenda. Prati jos tko?