DSNDD!
23.04.2022.

30.04.2022.
Zbog ove igre umalo da nisam nabavio Gamecube ali na kraju sva sreća da se nisam upustio u avanuturu sa GC-om.
darkfenix Znam da je. Nisu nešto igre koje su me interesirale izlazile za GC. Ja sam tad bio još u fazi igranja na PS1 ali kad sam vidio kako dobro izgleda RE na GC, tako sam se nahajpal da sam htio GC ali je nešto kasnije izašao i emulator i pokušaval pomoću tog Dolphin emulatora koji nije nešto valjal na mom kompu i ništa od toga. Puno kasnije je stigla i PC verzija pa bilo super meni. Uvijek stigne kad tad na PC ak nije baš Nintendova igra pa samo teraju na svoje platforme.
02.05.2022.
Ova igra bila mi je među prvih 5 koje sam počeo na PS1. Jednom riječju fenomenalna kak ja to volim reći "svemirska igra".
16.05.2022.
Na stranu njezine hardverske mogućnosti ali meni je to najružnija igrača video konzola a opet je u skladu sa imenom pa ju to opravdava.
18.05.2022.
Čovjek isti Kevin Spacey
Fali mu još par stvari da Francek postane Spacey.
Imaš ga u mojim fotomontažama.
20.05.2022.
Skinuo je na EG-u kad je bila free, isprobo je i ubrzo sam odustao jer mi nije bila zabavna a vrlo je popularna videoigra jer je prodana u milijunskim ciframa.
22.05.2022.
-1998. Tvrtka GT Interactive Software je objavila futurističku FPS videoigru Unreal za Win PC. Koja će kasnije sa svojim nastavcima postati jedna od najboljih FPS-ova u moru videoigara Igru su zajednički razvili kanadski Digital Extremes sa sjedištem u Londonu te američki Epic Megagames.

-2020. Tvrtka Tripwire Interactive je objavila akcijsku RPG OW videoigru Maneater za PS4. Igru su razvili američki studiji Blindside Interactive i Tripwire Interactive.

23.05.2022.
-2003. Konami of America je objavio akcijsku survival horor videoigru Silent Hill 3 za PS2. Igru su razvili japanski studio Team Silent.

-2006. Tvrtka Microsoft je objavila Beta 2 verziju OS-a Windows Viste.

https://betawiki.net/wiki/Windows_Vista_build_5384.4
-2013. Index Digital Media je objavio fantazijsku postapokaliptičnu anime RPG videoigru Shin Megami Tensei 4 za Nintendo 3DS. Igru je razvio japanski studio Atlus koji je dio Index korporacije.

-2019. Američki izdavač tinyBuild je objavio horor avanturističku videoigru Pathologic 2 na Steam platformi za OS Win. Igru je razvio Ice-Pick Lodge iz Rusije.

24.05.2022.
25.05.2022.
Nekoć davno živjela su malena bića sa plavim kapicama a zvali su se pioniri.
Ti pioniri postali su humanoidi iz Detroita.
26.05.2022.
Dok god ima "rime" nama nema zime!