IPTV liste: Diskusije i preporuke
Prika https://play.google.com/store/apps/details?id=ar.tvplayer.tv&hl=hr&gl=US
A unutar aplikacije se kupuje nadogradnja
Prika a piše ti sve u aplikaciji. Inače imaš samo listu programa kategoriziranu onako kako je prodavač zamislio. Ako želiš samo prebacivat između programa, onda ti je dovoljna obična app ili Simple IPTV
A s kupljenom aplikacijom možeš kategorizirat kako želiš, obrisat programe koji te ne zanimaju, gledat sliku u slici (kad je LP gledaš više utakmica istovremeno, radi dobro ako imaš dobar IPTV)... I super izgleda, možeš prilagodit kao Max TV recimo. Meni je IPTV jedini izvor programa na televiziji, tako da mi se isplatila kupnja. Možeš besplatno isprobat na tjedan dana
- Uređivano
Fenix odlicna!
Sad vidim da je 200kn jednokratno ili 50kn mjesecno app…mislim se cak uzet jednokratno ali polako…za sad mi je dobra,vidim da su sve ostale opcije premium…hvala prika
Edit.tek sam sad skuzio da se moze normalno gledat tv ali videoteka ne moze i moram kupiti premium…koja glupost…
Kad udjem pise da se moze kupiti jednokratno za 200kn i aktivirati na 5 konzola…je li znas kako to ide i funkcionira?
Pa kako je i rekao. Otvori novi google račun i svih pet osoba ga znaju.
Može tako.. Isprobano.
Jeli neko koristijo aplikaciju smart STB
- Uređivano
Zelim svima vama da preporucim zaista dobru listu koju sam nasao. Xtream codes se zove i na njoj se nalazi apsolutno svi nasi kanali u hd rezoluci.
Recimo Arena Sport, Max telekom, HRT, Nova, Prva idu po 50 fps. Isto tako imaju nevjerovatan VOD sadrzaj sa sekcijama kao sto su 4k filmovi i slicno.
Listu mozete zatraziti ovdje:
obrisano od moderatora
Takodze nude i livetogo listu po starim cjenama odnosno mizernih 40 eura godisnje, takodze i 4k listu i jos puno toga
- Uređivano
Pozdrav svima i sve najbolje za novu 2023.
Prodajem odličan iptv baziran za naš exyu prostor.
Fimski kanali, nema šta nema .
Isto tako i sport.
Videoteka naša.
Stabilna slika i server nove generacije, tako da radi odlično.
Imamo i našu aplikaciju sa dosta mogučnosti.
Kontakt i podrška odmah odgovaraju na upite. sve riješavamo jako brzo a to mislim da je jako bitno.
kod svake liste može se pojavit određeni problem a onda je bitno koliko se to brzo riješi.
Ako je netko zainteresiran nek se javi na…
obrisano od moderatora
- Uređivano
Draga ekipo
Imam odličnu listu za ponuditi, ako ste zainteresirani za test, slobodno se javite na obrisano od moderatora
Dobar veče može neke stabilna lista.Ovo sve dosada pišenje uz vijetar …