Prika

Ja ti koristim od frenda login moji je kupio od nekog tipa za 100€ godinu dana. App se zove Labe TV a za listu nemam blage, samo znam da svaki put kad gledam TV radi bez trzaja, ima novih serija i filmova i sve sa titlovima. Imaš čak i domaće stvari.

prayer imam listu,samo tražim neku aplikaciju koja je odlična,ne dobra nego top.

volio bi da se ne plaća ali ako se plaća nema veze

Fenix Bas sad guglam i vidim da svi hvale ali nisam vidio da ima plaćena verzija..imas link kakav?

Fenix To sam vidio..a koliko je nadoplata i što dobiješ sa tom plaćenom verzijom?

Prika a piše ti sve u aplikaciji. Inače imaš samo listu programa kategoriziranu onako kako je prodavač zamislio. Ako želiš samo prebacivat između programa, onda ti je dovoljna obična app ili Simple IPTV

A s kupljenom aplikacijom možeš kategorizirat kako želiš, obrisat programe koji te ne zanimaju, gledat sliku u slici (kad je LP gledaš više utakmica istovremeno, radi dobro ako imaš dobar IPTV)... I super izgleda, možeš prilagodit kao Max TV recimo. Meni je IPTV jedini izvor programa na televiziji, tako da mi se isplatila kupnja. Možeš besplatno isprobat na tjedan dana

Fenix hvala prika.

Kad dodjem doma probam

Fenix

Koliko kosta ta app imam hrpu kanala kooji mi samo smetaju pa bih malo počistio i dali moram zvati "operatera" da mi učita listu?

Fenix odlicna!

Sad vidim da je 200kn jednokratno ili 50kn mjesecno app…mislim se cak uzet jednokratno ali polako…za sad mi je dobra,vidim da su sve ostale opcije premium…hvala prika

Edit.tek sam sad skuzio da se moze normalno gledat tv ali videoteka ne moze i moram kupiti premium…koja glupost…

Kad udjem pise da se moze kupiti jednokratno za 200kn i aktivirati na 5 konzola…je li znas kako to ide i funkcionira?

Laf 50kn godišnje ili 200 jednokratno. Ali mislim da ima i neka besplatna aplikacija u kojima se može brisati programe

Prika na 5 uređaja na kojima si ulogiran sa svojim Google računom. TV, mobitel,tablet…

Fenix napravim novi google racun,nađem 5 ljudi ili manje i svi koristimo ili nije to tako?

Meni npr.treba za dva uređaja..

Prika napravim novi google racun,nađem 5 ljudi ili manje i svi koristimo ili nije to tako?

Meni npr.treba za dva uređaja..

Po opisanom, mislim da samo jedna OSOBA može koristiti na 5 uređaja…. jer na svakome moraš biti ulogiran sa svojim gmail računom.

Pa kako je i rekao. Otvori novi google račun i svih pet osoba ga znaju.

Može tako.. Isprobano.

6 dana kasnije
                    21 dana kasnije

Zelim svima vama da preporucim zaista dobru listu koju sam nasao. Xtream codes se zove i na njoj se nalazi apsolutno svi nasi kanali u hd rezoluci.

Recimo Arena Sport, Max telekom, HRT, Nova, Prva idu po 50 fps. Isto tako imaju nevjerovatan VOD sadrzaj sa sekcijama kao sto su 4k filmovi i slicno.

Listu mozete zatraziti ovdje:

obrisano od moderatora

Takodze nude i livetogo listu po starim cjenama odnosno mizernih 40 eura godisnje, takodze i 4k listu i jos puno toga

mjesec kasnije
                    mjesec kasnije

Pozdrav svima i sve najbolje za novu 2023.

Prodajem odličan iptv baziran za naš exyu prostor.

Fimski kanali, nema šta nema .

Isto tako i sport.

Videoteka naša.

Stabilna slika i server nove generacije, tako da radi odlično.

Imamo i našu aplikaciju sa dosta mogučnosti.

Kontakt i podrška odmah odgovaraju na upite. sve riješavamo jako brzo a to mislim da je jako bitno.

kod svake liste može se pojavit određeni problem a onda je bitno koliko se to brzo riješi.

Ako je netko zainteresiran nek se javi na…

obrisano od moderatora

mjesec kasnije

Draga ekipo 🙂

Imam odličnu listu za ponuditi, ako ste zainteresirani za test, slobodno se javite na obrisano od moderatora

Dobar veče može neke stabilna lista.Ovo sve dosada pišenje uz vijetar … 😃