17 dana kasnije
mjesec kasnije

kome treba iptv ja imam u ponudi kvalitetne programe imam akciju 6+1 mj ili 12+2 mj

kontakt mail: obrisano od moderatora

4 mjeseci kasnije

Forumaši su nam skrenuli pažnju kako se ovdje dijeli ilegalan sadržaj. Ilegalno je distribuirati sadržaj TV kuća koji je pritom i pravno zaštićen. Stoga smo obrisali posljednje postove s reklamama, linkovima i kontaktima i nadalje ćemo brisati takav sadržaj.

Ono što nije ilegalno je diskutirati o takvom sadržaju i ponudama, stoga ova diskusija ostaje otvorena za tu svrhu. Ako i postoji interes za kupnjom/prodajom takvog sadržaja, to ubuduće radite privatnim putem porukama ili nekim kanalom izvan ovog foruma, ali na svoju vlastitu i isključivo vlastitu odgovornost.

mjesec kasnije
mjesec kasnije

Pozdravljam.ponuda za iptv listu,Evropa i EXYU

mjesec kasnije

Ako želite odličnu iptv listu možete se javit za test

2 mjeseci kasnije

ŽELIMO VAM DA SE UVJERITE

ZAŠTO SMO NAJBOLJI 😍

2 mjeseci kasnije
2 mjeseci kasnije

Fenix Jesam. NovaIPTV.

Uzeo sestri ali samo za probu prvo. Mjesec dana.

Svejedno ako imaš nešto za preporuka reci. Možda je bolje.

StarFox_N taj je bio jeftin i dobar sve dok mi jednog dana nije radilo na Hajduku, pa sam se posvadjao sa sellerom i sad me sram javit se više 😄

Koliko je sad taj?

Našao sam neki Glow IPTV, on je skuplji, ali kao puno bolji. Uzeo sam trial pa javim kakav je

Fenix Za mjesec dana sam platio 8 eura a za godinu dana mi je rekao 40.

Javi dojmove za Glow jer mislim možda sebi uzeti zbog utakmica.

StarFox_N tesko mi je dati neke dojmove nakon samo 24 sata od kojih sam gledao ukupno 4-5 sati. Programa je više i nude čak i PPV evente na posebnim kanalima te lokalne američke postaje za NFL. Arena 1 i 2 koje sam gledao 99% vremena su puni 1080p i usporedivo s MaxTV, zaštucalo je možda nekoliko puta u tih nekoliko sati i tu sam jako zadovoljan

Filmovi i serije su uredno kategorizirani prema Netflix/HBO i drugima, epizode su grupirane i čak ima puno 4K sadržaja koji također ne šteka. S nekom dobrom aplikacijom to bi moglo biti iskustvo slično poput onog na HBO/Netflixu. Isprobavao sam na Xtreme IPTV aplikaciju i tu je iskustvo stvarno blizu Netflixu (osim preporuka i toga). Možda bi se mogla pronaći neka aplikacija ili addon za Kodi/Stremio koja bi u tom aspektu bila još bolja, Netflix algoritam za preporuke je stvarno odličan i meni vrijedi puno

Ali cijena je više nego što sam navikao plaćat. 15 eura mjesečno ili 10 eura ako se plati za svih 12 mjeseci.

9 dana kasnije
        mjesec kasnije
        • [deleted]

ako je ko zainteresiran za listu (u obliku portala), slobodno mi se javi privat

7 dana kasnije

Ako trebate IPTV imamo odličnu listu za vas