- Uređivano
obrisano od moderatora
obrisano od moderatora
kome treba iptv ja imam u ponudi kvalitetne programe imam akciju 6+1 mj ili 12+2 mj
kontakt mail: obrisano od moderatora
Forumaši su nam skrenuli pažnju kako se ovdje dijeli ilegalan sadržaj. Ilegalno je distribuirati sadržaj TV kuća koji je pritom i pravno zaštićen. Stoga smo obrisali posljednje postove s reklamama, linkovima i kontaktima i nadalje ćemo brisati takav sadržaj.
Ono što nije ilegalno je diskutirati o takvom sadržaju i ponudama, stoga ova diskusija ostaje otvorena za tu svrhu. Ako i postoji interes za kupnjom/prodajom takvog sadržaja, to ubuduće radite privatnim putem porukama ili nekim kanalom izvan ovog foruma, ali na svoju vlastitu i isključivo vlastitu odgovornost.
Pozdravljam.ponuda za iptv listu,Evropa i EXYU
Ako želite odličnu iptv listu možete se javit za test
ŽELIMO VAM DA SE UVJERITE
ZAŠTO SMO NAJBOLJI
*kontakt obrisan*
Ekipa molim vas preporuku za neku IPTV listu. Pošaljite mi kontakt. Hvala
StarFox_N tesko mi je dati neke dojmove nakon samo 24 sata od kojih sam gledao ukupno 4-5 sati. Programa je više i nude čak i PPV evente na posebnim kanalima te lokalne američke postaje za NFL. Arena 1 i 2 koje sam gledao 99% vremena su puni 1080p i usporedivo s MaxTV, zaštucalo je možda nekoliko puta u tih nekoliko sati i tu sam jako zadovoljan
Filmovi i serije su uredno kategorizirani prema Netflix/HBO i drugima, epizode su grupirane i čak ima puno 4K sadržaja koji također ne šteka. S nekom dobrom aplikacijom to bi moglo biti iskustvo slično poput onog na HBO/Netflixu. Isprobavao sam na Xtreme IPTV aplikaciju i tu je iskustvo stvarno blizu Netflixu (osim preporuka i toga). Možda bi se mogla pronaći neka aplikacija ili addon za Kodi/Stremio koja bi u tom aspektu bila još bolja, Netflix algoritam za preporuke je stvarno odličan i meni vrijedi puno
Ali cijena je više nego što sam navikao plaćat. 15 eura mjesečno ili 10 eura ako se plati za svih 12 mjeseci.
ako je ko zainteresiran za listu (u obliku portala), slobodno mi se javi privat
Ako trebate IPTV imamo odličnu listu za vas