mjesec kasnije

Prodajem odličan iptv baziran za naš exyu prostor. Nedavno prebačeno na još bolje servere. Slika odlična. Stabilan.

Prednost na Filmske i sportske exyu kanale.

Videoteka naša. Stalno se ažurira s novitetima.

Stabilna slika i server nove generacije, tako da radi odlično.

Imamo i našu aplikaciju sa dosta mogučnosti.

Kontakt i podrška odmah odgovaraju na upite. sve riješavamo jako brzo a to mislim da je jako bitno.

kod svake liste može se pojavit određeni problem a onda je bitno koliko se to brzo riješi.

Ako je netko zainteresiran nek se javi na email

obrisano od moderatora

mjesec kasnije

obrisano od moderatora

10 dana kasnije

obrisano od moderatora

mjesec kasnije
17 dana kasnije
mjesec kasnije

kome treba iptv ja imam u ponudi kvalitetne programe imam akciju 6+1 mj ili 12+2 mj

kontakt mail: obrisano od moderatora

4 mjeseci kasnije

Forumaši su nam skrenuli pažnju kako se ovdje dijeli ilegalan sadržaj. Ilegalno je distribuirati sadržaj TV kuća koji je pritom i pravno zaštićen. Stoga smo obrisali posljednje postove s reklamama, linkovima i kontaktima i nadalje ćemo brisati takav sadržaj.

Ono što nije ilegalno je diskutirati o takvom sadržaju i ponudama, stoga ova diskusija ostaje otvorena za tu svrhu. Ako i postoji interes za kupnjom/prodajom takvog sadržaja, to ubuduće radite privatnim putem porukama ili nekim kanalom izvan ovog foruma, ali na svoju vlastitu i isključivo vlastitu odgovornost.

mjesec kasnije
mjesec kasnije

Pozdravljam.ponuda za iptv listu,Evropa i EXYU

mjesec kasnije

Ako želite odličnu iptv listu možete se javit za test

2 mjeseci kasnije

ŽELIMO VAM DA SE UVJERITE

ZAŠTO SMO NAJBOLJI 😍

2 mjeseci kasnije
2 mjeseci kasnije

Fenix Jesam. NovaIPTV.

Uzeo sestri ali samo za probu prvo. Mjesec dana.

Svejedno ako imaš nešto za preporuka reci. Možda je bolje.

StarFox_N taj je bio jeftin i dobar sve dok mi jednog dana nije radilo na Hajduku, pa sam se posvadjao sa sellerom i sad me sram javit se više 😄

Koliko je sad taj?

Našao sam neki Glow IPTV, on je skuplji, ali kao puno bolji. Uzeo sam trial pa javim kakav je