Laf 50kn godišnje ili 200 jednokratno. Ali mislim da ima i neka besplatna aplikacija u kojima se može brisati programe

Prika na 5 uređaja na kojima si ulogiran sa svojim Google računom. TV, mobitel,tablet…

Fenix napravim novi google racun,nađem 5 ljudi ili manje i svi koristimo ili nije to tako?

Meni npr.treba za dva uređaja..

Prika napravim novi google racun,nađem 5 ljudi ili manje i svi koristimo ili nije to tako?

Meni npr.treba za dva uređaja..

Po opisanom, mislim da samo jedna OSOBA može koristiti na 5 uređaja…. jer na svakome moraš biti ulogiran sa svojim gmail računom.

Pa kako je i rekao. Otvori novi google račun i svih pet osoba ga znaju.

Može tako.. Isprobano.

6 dana kasnije
      21 dana kasnije

Zelim svima vama da preporucim zaista dobru listu koju sam nasao. Xtream codes se zove i na njoj se nalazi apsolutno svi nasi kanali u hd rezoluci.

Recimo Arena Sport, Max telekom, HRT, Nova, Prva idu po 50 fps. Isto tako imaju nevjerovatan VOD sadrzaj sa sekcijama kao sto su 4k filmovi i slicno.

Listu mozete zatraziti ovdje:

obrisano od moderatora

Takodze nude i livetogo listu po starim cjenama odnosno mizernih 40 eura godisnje, takodze i 4k listu i jos puno toga

mjesec kasnije
      mjesec kasnije

Pozdrav svima i sve najbolje za novu 2023.

Prodajem odličan iptv baziran za naš exyu prostor.

Fimski kanali, nema šta nema .

Isto tako i sport.

Videoteka naša.

Stabilna slika i server nove generacije, tako da radi odlično.

Imamo i našu aplikaciju sa dosta mogučnosti.

Kontakt i podrška odmah odgovaraju na upite. sve riješavamo jako brzo a to mislim da je jako bitno.

kod svake liste može se pojavit određeni problem a onda je bitno koliko se to brzo riješi.

Ako je netko zainteresiran nek se javi na…

obrisano od moderatora

mjesec kasnije

Draga ekipo 🙂

Imam odličnu listu za ponuditi, ako ste zainteresirani za test, slobodno se javite na obrisano od moderatora

Dobar veče može neke stabilna lista.Ovo sve dosada pišenje uz vijetar … 😃

Zdravo.Treba mi iptv za 3 mjeseca ex yu kanale.Nacin na plakanje da bude od visa kartica, ne preku paypal ili banke. Fala

Ima li neko iskustva sa ovim provajderom

obrisano od moderatora

Koristio sam test 48 sati i bilo je ok, ali se bojim ,da ga kupim jer tako sam ko neki drugih provajdera naserko ,kupio posle testa počelo da zapinje …. Hvala na odgovoru

Malii007

po meni su ti najbolji red devils i tv viet.. vidim da se ovaj tvoj tv viet razlikuje od onoga gdje sam ja imao listu.

tyga

Tv viet nikada više,imo sam i njih !!! Za sad ovaj Net TVviet je top vidim ima dosta kvalitetnih strimova,koristim još test.Hvala na odgovoru

Velika pohvala za provajdera obrisano od moderatora

Najbolji u svemu Podrška, konekcija kanala... !! Brzo su mi aktivirali TV nalog i po mojoj želji.Zaista su odlični

10 dana kasnije

Ja sam si od jučer permanentno riješio čitavu talijansku televiziju. Nema mjesečno nema pretplate nema kodiranja.