IPTV liste: Diskusije i preporuke
Pa kako je i rekao. Otvori novi google račun i svih pet osoba ga znaju.
Može tako.. Isprobano.
Jeli neko koristijo aplikaciju smart STB
- Uređivano
Zelim svima vama da preporucim zaista dobru listu koju sam nasao. Xtream codes se zove i na njoj se nalazi apsolutno svi nasi kanali u hd rezoluci.
Recimo Arena Sport, Max telekom, HRT, Nova, Prva idu po 50 fps. Isto tako imaju nevjerovatan VOD sadrzaj sa sekcijama kao sto su 4k filmovi i slicno.
Listu mozete zatraziti ovdje:
obrisano od moderatora
Takodze nude i livetogo listu po starim cjenama odnosno mizernih 40 eura godisnje, takodze i 4k listu i jos puno toga
- Uređivano
Pozdrav svima i sve najbolje za novu 2023.
Prodajem odličan iptv baziran za naš exyu prostor.
Fimski kanali, nema šta nema .
Isto tako i sport.
Videoteka naša.
Stabilna slika i server nove generacije, tako da radi odlično.
Imamo i našu aplikaciju sa dosta mogučnosti.
Kontakt i podrška odmah odgovaraju na upite. sve riješavamo jako brzo a to mislim da je jako bitno.
kod svake liste može se pojavit određeni problem a onda je bitno koliko se to brzo riješi.
Ako je netko zainteresiran nek se javi na…
obrisano od moderatora
- Uređivano
Draga ekipo
Imam odličnu listu za ponuditi, ako ste zainteresirani za test, slobodno se javite na obrisano od moderatora
Dobar veče može neke stabilna lista.Ovo sve dosada pišenje uz vijetar …
Zdravo.Treba mi iptv za 3 mjeseca ex yu kanale.Nacin na plakanje da bude od visa kartica, ne preku paypal ili banke. Fala
- Uređivano
Ima li neko iskustva sa ovim provajderom
obrisano od moderatora
Koristio sam test 48 sati i bilo je ok, ali se bojim ,da ga kupim jer tako sam ko neki drugih provajdera naserko ,kupio posle testa počelo da zapinje …. Hvala na odgovoru
- Uređivano
obrisano od moderatora
- Uređivano
Velika pohvala za provajdera obrisano od moderatora
Najbolji u svemu Podrška, konekcija kanala... !! Brzo su mi aktivirali TV nalog i po mojoj želji.Zaista su odlični
Nudim odličnu listu, za besplatnu 24h probnu javite se na zvijezda.tvstar@gmail.com.
Za sva dodatna pitanja sam na raspolaganju
Ja sam si od jučer permanentno riješio čitavu talijansku televiziju. Nema mjesečno nema pretplate nema kodiranja.