Prika

Glupo ti je pitat za cijenu a da nisi testirao.

Za neku je puno i 5 eura a za neku nije ni 15.

Tako da.

Ali mjesec 10 eura a server i lista su vrh.

Nije nista glupo pitat.hvala na info

6 dana kasnije

Ima li netko preporuku za IPTV listu?

Imam ja, nemogu ti poslati poruku?

Laf to je vec bio problem…idem viditi postavke pa se javim.

Edit.aj probaj sad

Prika

Ko tebe kamenom ti njega kruhom 😁. Poslao sam ti pm

nemam nikoga da je blokiran iako ima kandidata 😀

15 dana kasnije

Ima li netko preporuku koju aplikaciju koristite za gledanje iptv?

nebitno je li se plaća ili ne,samo da je vrhunska..

Prika

Ja ti koristim od frenda login moji je kupio od nekog tipa za 100€ godinu dana. App se zove Labe TV a za listu nemam blage, samo znam da svaki put kad gledam TV radi bez trzaja, ima novih serija i filmova i sve sa titlovima. Imaš čak i domaće stvari.

prayer imam listu,samo tražim neku aplikaciju koja je odlična,ne dobra nego top.

volio bi da se ne plaća ali ako se plaća nema veze

Fenix Bas sad guglam i vidim da svi hvale ali nisam vidio da ima plaćena verzija..imas link kakav?

Fenix To sam vidio..a koliko je nadoplata i što dobiješ sa tom plaćenom verzijom?

Prika a piše ti sve u aplikaciji. Inače imaš samo listu programa kategoriziranu onako kako je prodavač zamislio. Ako želiš samo prebacivat između programa, onda ti je dovoljna obična app ili Simple IPTV

A s kupljenom aplikacijom možeš kategorizirat kako želiš, obrisat programe koji te ne zanimaju, gledat sliku u slici (kad je LP gledaš više utakmica istovremeno, radi dobro ako imaš dobar IPTV)... I super izgleda, možeš prilagodit kao Max TV recimo. Meni je IPTV jedini izvor programa na televiziji, tako da mi se isplatila kupnja. Možeš besplatno isprobat na tjedan dana

Fenix hvala prika.

Kad dodjem doma probam

Fenix

Koliko kosta ta app imam hrpu kanala kooji mi samo smetaju pa bih malo počistio i dali moram zvati "operatera" da mi učita listu?

Fenix odlicna!

Sad vidim da je 200kn jednokratno ili 50kn mjesecno app…mislim se cak uzet jednokratno ali polako…za sad mi je dobra,vidim da su sve ostale opcije premium…hvala prika

Edit.tek sam sad skuzio da se moze normalno gledat tv ali videoteka ne moze i moram kupiti premium…koja glupost…

Kad udjem pise da se moze kupiti jednokratno za 200kn i aktivirati na 5 konzola…je li znas kako to ide i funkcionira?