Novi The Division će biti F2P igra!
Ubisoft je upravo objavio, The Division svijet dobiva novu igru, odnosno spin-off, koji će biti F2P naslov.
Ubisoft je upravo objavio, The Division svijet dobiva novu igru, odnosno spin-off, koji će biti F2P naslov.
Flipper budući da na igri radi Red Storm sigurno će biti veliki naglasak na PvP. Možda bude miks PvPvE, ali fokus će biti PvP. Očekujem isto BR mode i miks Survivala uz naravno puno više igrača. Moglo bi biti dobro. Siguran sam da neće biti kampanja ni ništa. Samo MP.
Tako i ja očekujem. Ovo će biti više PvP naslov, pogotovo zbog Red Storma, kao što kažeš, pošto su oni ionako bili zaduženi za Dark Zone u prva 2 Divisiona. Mislim ja se neću žalit, pošto sam neke od najdražih gaming momenata doživio u DZ-u i u nešto manjoj mjeri u Surivalu. Bilo bi savršeno da izađe negdje sljedeće proljeće, baš planiram tad kupit PS5, pa usput i ovo igrat.
Ma može i to, dok god bude kvalitetna Division igra, makar klasičniji PvPvE očekujem ipak u Divisionu 3, a do toga vjerojatno ima još par godina.
to te ja pitam