Tales of Destiny bi mogao dobiti – port/remaster/remake?
Najnovije glasine kruže da je nešto od gore navedenog tretman koji bi mogao dobiti ovaj klasik iz zlatne JRPG ere.
Najnovije glasine kruže da je nešto od gore navedenog tretman koji bi mogao dobiti ovaj klasik iz zlatne JRPG ere.
Tales of Destiny 1? Ponajbolji? On mi nikako nije sjeo, baš drven i loš fajt i odustao sam od njega. Tales of Destinty 2, iliti Tales of Eternia kako mu je drugo ime - e taj je ponajbolji, taj je bio pobjednik PS1 talesa i odlična mala škola Talesa i JRPG-a.
Drago mi je ako ovo portaju ili što već, odigrao bih ga jer nikada nisam, ali definitivno mi nije jedan od najboljih
Icek Ni blizu Tales of Destiny 1 je krš, a Tales of Destiny 2 (iliti Tales of Eternia) je hit. E sad, postoje naravno japanske i naške verzije, ali ja se referiram na naške, a kod nas je to velika razlika između ta 2 naslova. Dosta su zbrljali iste, TOD2 je negdje jedinica koliko vidim po netu, tak da nije ni čudo otkud konfuzija.
Evo kako ovi sprajtovi jos uvjek dobro izgledaju i ne stare ko one 3d ogave. Ovaj drugi video izgleda odlicno, ali i prvi izgleda igrivo.
Slažem se, uvijek je tak crtana i fina anime grafika beskonačna, ne smeta me ništ u vezi dvice, baš bih je s guštom platinirao da bude neki port. Jedino mrzim 4:3, ali isto tak nije lako 16:9 dobiti bez da se hrpa toga ne mijenja
A nek vise naprave remaster chrono crossa ili trigera, koji im je....
Ja bih Tales of Graces za PS4. I Xiliju isto.
kabegami Ja bih Tales of Graces za PS4. I Xiliju isto.
Graces f, Smyphonia te prva XIllia bi uzeo Day One i s guštom opet odigrao. Xillia 2 bih razmislio, iako bi vjerojatno bio papak koji bi popustio i kupio.
danko-b A nek vise naprave remaster chrono crossa ili trigera, koji im je....
Bude, Square-Enix svašta prerađuje, doći će i to kad tad na red.