• Gaming Vijesti
  • Activision ide dalje s remasterima, navodno stiže Modern Warfare 3 remaster!

maverick
Apsolutno se slažem. No jasno ti je da nas to čeka za dvije godine za PS5, kada će sve to izbaciti u nekom sexy SteelBooku po punoj cijeni od €79.99 😉

Icek pa mw2 je bio jako brzo na ps+u ako se dobro sjecam. Kako bilo kad izade lagano skidam sva3 djela da pridem

maki_015
Bio je u paketu sa Infinite Warfare ili Advanced Warfare Legacy Edition ili kako se više hvala ta edicija, više se ne sjećam 🤷🏿‍♂️ Ali mislim da ga ima solo i na Storu digitalno.

maki_015 Onda je isključivo u paketu sa Infinite ili Advanced Warfareom 🚀

Za PS Store link iznad...kad klikneš na link baci te na Store neke sedme zemlje 😃 No u adress baru samo "en-za" editiraj u en-hr ili en-us ili en-gb zavisno u kojoj ti je zemlji registriran PS account.

Ma ja sam trazio preko mobitela pa kada kliknem na link otvori mi ps aplikaciju i igru.
      Inace kada ju trazim u aplikaciji ne mogu je naci.

Icek
        Isusee, kad se sjetim mw2 i mw3 spec ops utuka sam stotine sati na to, gust na maximum zna sam svaku misiju napamet i solo proc na veteran koliko sam dugo igrao, mw3 je imao i survival i jos dlc spec ops