Sorcerer Developer: NAPS team Izdavač: NAPS team Žanr: Action-adventure, RPG Platforme: PC, PS4, XONE, NS Datum izlaska: 2021. .
gunner foggy Probao sam nocas, nije uspilo. )))) Kad sam upalio opet, izasao je update neki. Krenuo ponovno. Na kraju sam stavio konzolu u rest mode. Ako se danas ne snimim, nece bit dobro. ))
foggy gunner Haha, možda nema sejvanja 😃 Ajde super, meni je baš zanimljiva na prvu pa ću je igrat svakak, slobodno napiši šire dojmove 🙂
Kikiller Nevjerojatno je da još nema nikakva recenzija. Znači nitko nije dobio verziju za review prije neg izađe igra. Lukavo i hrabro.
gunner Imam par sati, za sad mi je jebena igra. Osim ako se ne uspijem snimit opet. )) Neki boss me namucio posteno, dok nisam skuzio sta i kako.
gunner Miro Bravo ljudino, hvala. 👌👍 Garant sam samo ugasio aplikaciju, bez quit game... Snimio se. ))))
foggy Miro Šta je ovo Miro, komentar nakon što si upalio igru i nema nigdje dojma da je smeće? 😃 Ovo je GOTY onda.
Miro foggy Oko pola sata san igra nisn ima vrimena za duze, super igra se cini minusi su cudna mapa i igra je rađena isto izgleda za sve platforme od mobitela do pca i osjeti se mutna grafika, koje na ps4 nebi smilo biti.
gunner Mapa je u kurcu, da. Malo presporo hoda lik dok nosis nesto, a nosio sam dosta na pocetku. ) Imam 5h i za sad mi je igra odlicna.