Nisam igral Witcher i nisam neki fan Fallouta, pa je meni Bloodborne GOTY i bilo bi mi zao da ih se ne nagradi..

HOLY SHIT, Shadow Complex besplatan!

Ili sam pogrešno čuo.

Nisam igral Witcher i nisam neki fan Fallouta, pa je meni Bloodborne GOTY i bilo bi mi zao da ih se ne nagradi..
Ma Witcher je goty...to je sigurno.

HOLY SHIT, Shadow Complex besplatan!

Ili sam pogrešno čuo.
Da, na njihovoj stranici.
Početkom 2016 dolazi na Xone, Steam i PS4.

Opa, next up---> Metal Gear Solid soundtrack performance (Donna i Sins :-D).Ne znam za vas, ali enormno bolji show nego prošle godine, tačno se sjećam prošlogodišnjeg debakla. Sa obzirom da ovo nije konferencija, a opet ima ponešto za svakoga, odlično.

Best action adventure...sada je vrijeme za MGSV.

EDIT.

MGSV.

FUCK YOU KONAMI

FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU V

OMG zatocenik Kojima

Lol, koji debili u Konamiu.

BEST ACTION ADVENTURE ---> MGSVBEST SOUNDTRACK ---> MGSV V HAS MOTHERFUCKING COME TO

Wtf je Her Story da uzme nagradu pored takvih velikana...

Čestitam Witcher i CD Project, svaka čast.

#chonojecar

Zasluzeno Witcher 3, odlican show...treba spavat...

Mehh, morat cu ja to probat pa da vidimo..

Kratki sinopsis prije spavanja (ako uopšte i zaspem koliko sam nasekiran):

- Show je bio odličan, profesionalno odrađen, ponešto za svakoga...
- Nije bilo grešaka osim one Raymondice...
- Žao mi FROM-a, ali baš.
- Sjajan tribute Iwati i sjajan govor od Reggie-ja
- Svaka čast Keighlyju kako je spalio konami (neću ni da pišem velikim slovom...)
- Eh da

#FUCKKONAMI

#FUCKKONAMI

#FUCKKONAMI

BRAVO GEOFF

BURRRRRRRNNNN

https://youtu.be/PKl5rYdwM6c

Bez brige, Dark Souls 3 ce pomest svu konkurenciju u 2016-oj.

Bez brige, Dark Souls 3 ce pomest svu konkurenciju u 2016-oj.
Ako ne izađe TES6 :) krajem godine.

Bas odlican show bio, za svakog ponesto. Keighley je legenda game industrije.