Vidi vraga ova igra nema svoj topic ovdje! To je grijeh. TLoU je postao serijal, dvije igre su dovoljne da ju možemo nazvat serijalom. The Last of Us je za mene najbolje uređen svemir među igrama. Uređen u smislu da se ne može nešto bolje posložiti i prikazati u jednoj igri. Tu sve savršeno funkcionira bez obzira na nemile događaje i kaos a istina Bog da je taj svemir toliko kaotičan i neuređen zbog apokalipse. Ma tko bi htio biti dio takvog univerzuma? Ja možda prvi. Često sam sanjao neke dijelove iz igre. Toliko mi se TLoU uvukao pod kožu da mi ni jedna "krema" ne može pomoći. Ta igra naprosto me svrbi i ne da mi mira. Jednim djelom želim biti dio tog univerzuma. Priželjkujem da mi dođe neki zaraženi koji me napada i da mu mogu otfikarit glavu. Živim u gradu, imam sjekiru a moram nekako izbacit sve iz sebe. Samo da mi drška izdrži. Da me Joel i Ellie posjete i kažu: Ajmo u ophodnju! Znam da je toga dosta rečeno o ovoj igri ali ima još onih koji nisu odigrali niti prvu ali će uskoro pa će imati svoje dojmove. To je nepresušna tema za sve ljubitelje pa i mrzitelje dakako, pa eto im i svima nama prazne plate pa neka je napunimo mesom i ostalim ukusnim prilozima. Dobar nam tek!

Obitelj Druckmann (kćerkica je pljunuti on)

Koja je vama igra bolja?

Da si me pitanje iz ankete pitao prije pola godine odgovorio bi ti:

• TLoU2 mi je bolji
  • Ali prvi TLoU mi je draži s boljom pričom

Danas nemam pojma što bi napisao. Što više razmišljam to mi je dvojka sve bolja i u drugoj točki. To što je napravila s Abby u mojoj glavi nijedan drugi medij ni blizu nije uspio napravit. Od točke da mrziš Abby i ne možeš se natjerat igrat s njom, do točke da je zavoliš poput Ellie i Joela. I onda onaj zadnji fajt kad sam doslovno pustio kontroler i nisam mogao/želio odradit borbu.

Bit ću pametniji nakon drugog prelaska, a za njega se čeka PS5 patch.

I stvarno se nadam TLoU3. Ellie i Abby jednostavno moraju nastavit svoju priču i postat drugi najbolji par u igrama nakon Ellie i Joela. Baš me zanima kako će to izvest, ali siguran sam da mogu i da im je to od početka plan.

Fenix Da tu sam zaribo, trebao sam u pitanje stavit koja je draža igra jer obje su dobre.

StarFox_N Meni je taj zadnji fajt bil potpuno nepotreban po zamišljenom scenariju. Prvi put kad sam igral mislio sam da će se Ellie sažalit nad onakvom jadnom i iscrpljenom Abby i da će sve pustit i otići svojim putem. To mi je bilo ipak too much ta borba. Nisam skoro pustio kontroler niti sam ga namjeravao pustit ali jebiga kad te igra tjera da nastaviš po scenariju.

• buz

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Iako je igra u nastavku napredovala u gotovo svim poljima i kao takva predstavlja vrhunac industrije, ipak je glavna vodilja serijala narativ. Njemu zamjeram što ne donosi dovoljno novoga i u TLoU2 naslanja se na iste motive i recikliranje priče iz TLoU1 samo s drugim likovima. Iz tog razloga original će mi uvijek biti draži, ako ne već i bolji.

Taj zadnji fight je nešto najgluplje što sam ikad doživio u video igrama.

Mislim da je moguce da cemo u trecem djelu vise igrati sa drugim likovima ( Abby sigurno , a mozda jos netko ) nego sa Ellie. Abby mi je postala drazi i zanimljiviji lik nego Ellie.

Brijac Zasto ? Od zadnjih fajtova mi je najgluplji mgs4 , sa onim injekcijama i jos k tome ocelot da pusu big bossu.

6 dana kasnije
      13 dana kasnije

Kratki video TLOU2 kojeg su fanovi snimili.

12 dana kasnije

Bome su si uzeli vrimena sa MPom , ocekivam nesto veliko ! Tlou1 mp je jako underrated i skoro niko neprica o njemu iako je top

Ne bih rekao da je underrated nego vise underplayed. Ima svoju bazu igraca, ali ne dovoljno. Ali mislim da ce se vecina slozit da je odlican MP. A dvojka samo bolja moze biti.

5 dana kasnije

Fan made. Ti filmići od fanova znaju ponekad biti bolji od službenih. Trebali bi imati za asistente u snimanju serije nekolicinu fanova TLOU-a.

Za snimanje svih adaptacija bi trebali uzeti kao savjetnike fanove.

Danas baš nema službenih fan klubova pa je teško baš odabrat koga, ali u post-MCU svijetu nije u redu raditi bilo kakvu adaptaciju bez da u nju nije uključen netko tko kuži poantu.

18 dana kasnije

Ovo mi je cool kad netko igra igru u kojoj je iskorišteno njegovo ili njezino lice za neki lik. Neznam kakav je to osjećaj kad vidiš sebe u nekoj igri, vjerojatno čudan?

I lice od Abby igra. Reakcija na određenu scenu s Owenom je bila zabavna za gledat.

Ima i highlights od prolaska Nolana Northa. Za jedinicu cila stvar s njim i Troyem Bakerom i još nekim specijalnim gostima.

6 dana kasnije