StarFox_N Vjerujem ti. Baš je netko bio linkao video za onaj veliki Brotherhood of Steel mod za Fallout koji izgleda kao nova igra. Baš sam se bio nabrijao ali eto...
Ima stvarno predivnih modova. Osobno preferiram one koji blago mijenjaju igru. Friške teksture za odjeću i oružja, možda i likove. Samo malo bolja rezolucija, ništa drastično da naruši originalan dojam. Onda dodavanje nove opreme. Ili čak dodavanje i novih zgrada u svijet.
Primjerice:
Beginner's Shack in Riverwood
Općenito ovaj korisnik ima fenomenalne modove za takve stvari.
Elianora's profile at Skyrim Special Edition Nexus
Ili Immersive Armors za jako fora oklope.
Vječni problem. 🙂
biver I na ps4 isto Skyrim ima modove, ja ih imam ukljucene. Iako to nije niti priblizno kao na pc-u naravno. Do sada mi nikad nije bila tolika razlika izmedju pc-a i konzola. Sada vidim da je na pc-u igranje potpuno drugo iskustvo. Cak i na GeForce now servisu koji koristim kad zavrtim na max postavkama konzolaske verzije igara izgledaju visestruko inferiornije.
Drago mi je što su i konzole lagano dobile podršku za modove. Šteta što se u dobroj mjeri moraju i kupiti, ali i ovo je napredak. Međutim, da, igre kao Skyrim i Fallout stvarno imaju tu dodatnu dimenziju trajnosti na PC-u.