doctorfreak Nemoj misliti da pod "mišljenje" spada provociranje i trolanje, ono što sada radiš. Ono što se kažnjava. 🙂

Hahah kakvi jadnici ovo je tragikomedija

Da, za mišljenje se ne dobiva ban, jedino ako se ne podudara sa tvojim, onda je to druga priča. Evo, ja mislim da se vama koji imate dečke ne sviđa ova slika Ellie nego bi vas više uzbudilo da je na njoj muškarac. Jel to provokacija ili troll? Tko se uvrijedio? Nikome od vas heteroseksualnost i homoseksualnost u igri nije nikakav problem ali nedaj bože da netko tu spomene.

Opet te pitam.

Koji je tvoj problem sa ljubavi i ljudskom srećom?

Ne voliš ju inače gledat pa izbjegavaš sve zabavne medije ili samo biraš one u kojima je ljubav između neke pojedine skupine ljudi?

wooddiebone Lik ti hoce rec da vas par pojedinaca malo preburno reagirate kad netko spomene pederluk (ovaj da se ne uvrijedite istospolne odnose).
      Tko ti to tocno brani ljubav i srecu? Vidis da ste skrenuli skroz s teme, a tema je igra, a ne ko se s kime roka.

Ok, ako je tema igra, kaj vam ne valja u igri? Osim price? Jel vam dobar gameplay? Trajnost? Atmosfera? Svijet?

renda Ok, ako je tema igra, kaj vam ne valja u igri? Osim price? Jel vam dobar gameplay? Trajnost? Atmosfera? Svijet?

Pa ja sam vec pisao gore, gameplay je ok, nadorađen od jedinice, dodane nove stvari, animacije i slično ali core je ostao tu negdje. Trajnost mi je meh...prošao jednom, drugi puta nemam volje eventualno isforsirat za platinu i skupit sve kolektibilse. Igra mi za nekog prosjecnog igraca nema neki replay value jer to nije open world tip igre. To je doslovno ono prođi jednom, doživi priču i laku noc. Ako si trophist ili fan platiniraj i probaj proc igru na najvisoj tezini.

Atmosfera je također ok, ali mi nema onaj shock moment kao kod jedinice bez obzira sto je dvojka graficki bolja u svakom segmentu.

Svijet je ok, islo se na neki kvazi open world kaj u biti igra i nije jer je to i dalje jako mala povrsina i previse je stvari ograniceno.

MP nema pa nema smisla ni komentirat, jedinica ga je imala ak se dobro sjecam.

I kad sve zbrojim igra je ok ali mi nije definitivno igra desetljeca ili nesto sto bi nekome naredio da mora odigrati. Tlou sam odigrao doslovno u jednom dahu jer me nabrijalo apsolutno sve...ali sve...ovdje to nije slucaj...

Eto, tak se pise neki kratki osvrt na igru, a ne sva ova sranja gore kaj ste lupali sad i prije, lepo argumentirano kaj ne valja sa gameplayem, a ne ko koga bari i sve one brije

doctorfreak Svijet je ok, islo se na neki kvazi open world kaj u biti igra i nije jer je to i dalje jako mala povrsina i previse je stvari ograniceno.

Kolko si siguran da si igrao igru?

Ja nisam baš.

wooddiebone A daj mi onda ti reci kaj to ja nisam igrao? Pa sama kuca je izjavila da ce tlou2 biti igra sa vecom povrsinom, i vise vuci na open world u pojedinim dijelovima igre. Zbog toga su implementirani i konji da se ubrza putovanje ali to npr nije ni blizu pravom open worldu. Pa to je jedan mali djelic jednog rdr2.

Ne znam.

Netko tko je zapravo igrao igru ne može tvrdit da se radi o bilo kakvom open worldu.

Malom ili velikom, nebitno.

wooddiebone Pa dobar dan da si shvatio kaj sam htio rec. Hvalili su se prije izlaska igre o vecoj povrsini za igranje i slobodu a i dalje je to jako jako ograničeno.

Eto to je još jedan razlog zakaj igra nije masterpiece...jer je jedan rdr2 u tom pogledu Bog za ovu igru...

Ali kakve veze ima rdr2 sa ovom igrom? Ova igra nikad nije trebala niti open world nego ima par mjesta koja su veca za isyrazivanje i nacine pristupa borbi

renda Čisto uspoređujem neke elemente sa nekom drugom igrom koja to bolje radi.

Lik stvarno usporedio RDR2 i TLOU2, plačem jbt 🤣

Zbog toga su implementirani i konji da se ubrza putovanje ali to npr nije ni blizu pravom open worldu.

Kada si toliko fan Tlou1 onda bi valjda trebao znati da si i tamo imao konja kako bi putovao... neovisno o veličini mape.

Tolki ste veliki fanovi a nemate pojma o pola toga kaj vam je vas dragi druckman nasrao.

Pa no, lijepo pise da je trebal biti veci, ali nije, sve je jasno