Da samo napisem da sam zavrsio Lost Soul Aside…
23h muke..
Ne preporucam nikome, odlicna premisa i kontekst, sjebano u izvedbi.
Najbolja stvar na igri je combat, bas je vrhunski, sve ostalo je smece ( najveca inspiracija je combat iz DMC i FF16). Ovdje su borba i magije drasticno bolje nego na FF16. Ma i igra je bolja od FF16 ( možda samo do mene jer ju mrzim iz dna duse)..
Grafika je kinda ok, s novim updateom radi i lip sync i nije dugo cekanje na in game razgovore….ali….
Igra je top smece, od price pa do svega osim borbe. Prenapuhana i preduga za jedno 8- 10 sati. Mogla je biti duha 10 - 12h i vjerujem da bi bila bolja.
Kako ides dalje sve je nabacano, mobovi, bossovi, ponavljanje, duge bitke bezveze.
Sve lokacije pokradene iz nekih drugih igri, najvise FF7 i Ninja Guiden, makar ima tu svacega.
Niti u jednom trenu se nisam povezao sa igrom, a niti sam imao bilo kakve osjecaje prema icemu. Osim da ju cim prije završim.
Na kraju Kaiju Borbe s Wanna be zmajem ko izgleda ko Godzila iz 1956 god. Fking katastrofa, zadnji boss, smijeh…
Bas tesko razocarenje. Igrao sam zato da Vi ne morate.. I nemojte. Eto ja sam bacio 60 eura..
Trebala je ostati tech demo, tj. molba za posao, s tom zamisli ju je kreator i napravio.
Kao evo, gledajte kaj mogu dajte mi posao. Na kraju je dobio Studio i AAA budget, a igra krs i lom. Vidi se da igra nikad nije bila zamisljenja da bude zavrsena i zato je to kaj je. Development Hell od skoro 10 godina je dao svoje.
Teska srca dajem najnižu ocjenu koju sam ikad dao igri 6/10.
Sorry Lord Arena i Kaser ( glupa imena u pm).
Da jedino su jos i pičke dobre u igri..