resident_evil Koliko vidim ovo nije Soulslike nego više ko DMC i Baya? Combat izgleda sočno i grafika je very nice.
solidmerlin revo Tanko ti je znanje. Sve osim ovih formula: KCD, Dead Space, RDR, Plaque Tale, Witcher, filmske igre, borba na poteze (jrpg), akcijske avanture (indy, tlou), cover shooter (gears, unch), fps (halo, titanfall) foggy Navala 7/10 igara 🙉
Tuhy Gearsi su već plaćeni i dvojim što još uzet odmah po izlasku. Hell is Us će počekat recenzije, Cronos mi je mrrrvu spustio hype sa zadnjim gameplayom, premda je i dalje visoko na listi. Mislim da ću ovo, vuče me DMC style. Nekak mi djeluje kao da će bit ono što je trebo bit FFXVI. Samo brine što nema nikakvih preview-ova. Šteta što nisu dali demo. Uglavnom, treba riješiti 3 jebene igre do Yoteia, a njega treba riješit do NG4. Bik te jebo…
DarkPunisher Ja nez koj k da igram, Gearsi, Shinobi, ovo…Mafia isto u libraryu ceka. Silksong pred vratima, jebate koja godina 😃
foggy DarkPunisher Silksong pred vratima, jebate koja godina 😃 "Ništa igara nema" 😃 Tjeskoba me hvata kad vidim library što sve nisam odigrao.
solidmerlin DarkPunisher , Gearsi, Shinobi, ovo…Mafia isto u libraryu ceka. Trenutno vrebam Mafiju za kupiti…
Miro DarkPunisher foggy Jos veca kad vidim kaj sve imam u buducem libraryju Ljudi moji sto ovaj čovik jebe ej. Samo pokaze listu unaprid kupljenih igri i gacice same padaju
foggy renda Isss kak bi ja volio da radim recu za taj nastavak, taman su mi prestali prijetit smrću 😃