GreedFall će na ljeto dobiti next-gen verziju
Možda se sjećate GreedFalla kao igre koja je bila dio PS Plusa u siječnju ove godine. Iako je još davno najavljena next gen verzija ove igre, već jako dugo vlada zatišje po tom pitanju.
Možda se sjećate GreedFalla kao igre koja je bila dio PS Plusa u siječnju ove godine. Iako je još davno najavljena next gen verzija ove igre, već jako dugo vlada zatišje po tom pitanju.
Dakle još jedna igra koju brišem sa HDD-a i čekam kupovinu PS5 da igram poboljšanu varijantu. Yaay. PS5 backlog mi je sve veći i veći, a konzole još nema na vidiku
Ajmo od Sonyja tražit shemu plejke 5 i nabavimo dijelove pa sami sklapamo ko rusi i kinezi. Hrvatska verzija Playstationa 5. Prvi put čujem za tu igru.
Nadam se besplatnoj nadogradnji ali ako ne to onda neki update za 10-15€ i super
Greedfall mi je jedna od najbolnijih iskustava u bliskoj proslosti. Mislim da mi je ovo bila prva rpg igra u kojoj sam preskakivao dijaloge samo da sto prije zavrsi. Uzasno ogranicena, repetitivna, tehnicki neispolirana i u najmanju ruku prosjecna igra. Bilo mi zao sati utrosenih u igru pa sam je teskom mukom ipak zavrsio. Najdrazi dio igre mi je ostao delete application nakon zadnjeg bossa.