Nisam odigrao niti prvi dio, evo sad mi je prilika obzirom na ps+, nastavak mi ne treba niti me zanima, moze novi ip, hvala, ne vidim u cemu je problem.

biver ne vidim u cemu je problem

Umm... Mislim da mi je jasno zašto ne vidiš problem.

Nisam odigrao niti prvi dio

Mislim načelno je u pravu.

Još uvijek mislim da bi Days Gone više imao smisla u Ubisoft katalogu open world igara nego u Sony.

Pa normalno da je u pravu i svaki dev ima isto misljenje, na stranu bugovi(koji realno nisu bili nis posebno i sve se prenapuhalo) svaki dev zeli da im se igre kupe po punoj cijeni da se vrate pare utrosene u izradu, cista logika, samo kaj je ovaj imal muda to javno izjaviti, a mimoze 21 stoljeca odma divljaju, jebote ova generacija je osjetljiva na svaku javnu izjavu iole poznate osobe, moras doslovno pazit kak trepces, ima Bill Burr jebacki special na tu temu, trebali bi ga tu neki pogledaf

renda Zbog ovakvog mindseta i jesmo tu gdje jesmo. Ti bi otvoreno tolerirao necije propuste razvoja kakvi god oni bili jel, pa platio to punom cijenom, a ja bi recimo htio igru bez problema. Ako sam zato mimoza, onda nesto gadno ne valja sa logikom ispravnih odluka i izjava. Evo idem odmah uplatit punu cijenu i Outriderisima, za svaki slucaj uzet cu PC verziju koja crasha svakih pola sata, pa da podrzim to sto se globalno servira nama igracima i sto je vec svima postalo normalno. Nije i nikad nece, hvala lepo.

Mislim da je htio reći da ako neko sranje ne valja, nemojte ga kupiti. Nije samo puna cijena day one, ima dovoljno vremena da se vidi kakva je igra prije nego je se kupi. Osobno, ako me nešto zanima kupit ću odmah, ako me ne zanima previše onda me mogu cijenom uvjeriti tako da gospon dev neka ne kaka. Da su složili ludilo od igre kupio bih je na dan izlaska.

Ne, nisi me shvatil ko i obicno, naravno da ne treba podrzavat neigrive igre, ne radi se uopce o tome, radi se o tome da neko zeli da se njegov rad plati punu cijenu da se moze nastavit taj rad, neovisno o tome dal je to days gone ili bilo koja druga igra, osobno ako me neka igra zanima jako kupujem day one jer osim Cybersmeca jos nikad nisam naletel na igru koja bi bila neigriva, ali zato taj isti cyberdrek koji je KRCAT bugovima ima na meti poprilicno lijepu ocjenu za PC, a izasla je u puno gorem stanju od Days Gone koji nije uopce bil kak sam vec i napisal tak bugovit, ali ocito je recenzentima nekaj drugo smetalo kod te igre, znaci ne podrzavam izlaske bugovitih igara koje kvare igru, ali kuzim dok neko ko godinama radi na necemu 12-15 sati dnevno da zeli da neko plati punu cijenu za taj proizvod

renda Kakva muda netko mora imat da izjavi da želi da mu ljudi plate full price za igru koju razvija? 😃 Za to trebaš imat muda da kažeš? Možda sam te preoštro shvatio, ali mene više smeta njegova kurčevitost i glupost u koju se uvalio nego sve ostalo, s obzirom da nema bulletproof pokriće zvano "ogledni primjerak savršeno dovršene i ispolirane igre" iza sebe.

Istina, ali kolko sam shvatil lik je takav jebiga zato je i otisel jer kak je i rekel nemre radit s puno ljudi jer poludi 😃

vi kupujte po punoj cijeni a mi cemo ih nakon par godina izbacivat iznova na drugim platfromama po punoj cijeni, pa opet kupite po punoj cijeni, jer puna cijena puno srce

Najmanji problem Days Gonea su bugovi.

Igra je jednostavno sivilo prosjeka.

Evo, igram ju jer je bila free na ps+.... I većinu igara tak odigram, sigurno i za tu opciju postoji nekakva kalkulacija izdavača, developera i sony-ja, tak da, nemam grižnju savjesti.... RDR2 i HZD sam kupio po punoj cijeni, i usporedno s njima, ova iznimno prosječna igra, koja po ničem nije interesantnija od ostalih igara s prosjekom 75/100, nije zaslužila bolje. Frende, prodavo si prosječan proizvod, i prosječno si prošao na tržištu... Recimo, HZD bi kupio i opet po punoj cijeni za ps5, i kupit ću nastavak sigurno odmah

wooddiebone baš to, ja kad sam igrao nije bilo bugova. Preduga loša priča, skroz mlaki likovi, "stealth" misije...
          Šteta što su kampovi skroz sporedni, nema nikakve priče iza izgradnje civilizacije od početka nakon pandemije. Trebali su staviti veći fokus na međuljudske odnose, kao recimo Walking Dead.

Horde su zabave, samo velika većina onih on road hordi ne pružaju nikakav izazov.

Ovo je PSovi Assassins Creed i to treba sasjeći u korijenu.

Čak i nije problem kupit po punoj cijeni nego i po manjoj, ako će igru kupit dovoljno igrača i određenom periodu i da će ta suma novca nadmašit željeni budžet i signalizirati nastavak. Naravno da bi bilo lijepo da svi oni kupe igru po punoj cijeni, al to tako ne ide.

Iako mislim da je ogorčeni jednim dijelom u pravu. Najgore je kad se tek puno kasnije igra dogodi na gadnom popustu, proda se prilično dobro i odjednom je ljudi zavole, a prošao voz i nema nastavka. A sad bi svi htjeli nastavak. Gotovo, doviđenja, lp

Slabo ja nesto vidim da je igru zavolilo ljudi na ovom forumu. Eo nakon sto sam ju probao preko ps+ da mi gospodin da punu cjenu da igram dalje, sterao bih ga u vraziju mater, a ne da ja jos njemu dam.

Dobra je na popustu ili free i bolja nego ocjene sugeriraju, držala me 99 sati i platinu, ali nije remek djelo, daleko od toga. Ali dobila je update za PS5 kao jedna od prvih igara i trenutno je dobar value for money. To što se tebi niš ne sviđa to je druga stvar, to moraš riješiti sam sa sobom.

I treba naglasiti da je ovo samo dokaz na kakvu nas je kvalitetu Sony naviknuo tako da čim se dogodio mali slip-up s njihove strane igra je kažnjena ocjenama više nego što je trebala biti jer je bila pod drugačijim povećalom.

Koliko ja vidim vecini igra nije nesto posebno. Nema to nikakve veze sa mnom.

Ostale Sonyeve ekskluzive su stepenicu ili dvije iznad. Nije igra toliko loša, koliko nije dobra kao PS ekskluziva. Naviknuti smo na kvalitetu od Sonya.