I krećemo u osvetu radi nanešene nam nepravde ukomponirane sa klasičnim spašavanjem svijeta. JRPG recept u pravom smislu te riječi.
Legend Of Dragoon
Dobar je Legend of Dragoon, mogao je biti i malo razradjeniji i sa malo boljom grafom ali ipak jeste postao kultni JRPG. Igrao sam ga godinu nakon izlaska, ipak je drugacije igrati igre kada izadju i nakon toliko godina. Kao sto si napisao samo za JRPG fanove ostali ce vjerovatno odustat nakon 5 minuta.
U ovoj igri mi je najjače bilo skupljanje, ako se dobro sjećam, nekakve prašine, Space Dust, Star Dust. Klikaš/tipkaš svuda po ekranu i - pufff!!! Evo je. Svaki put čisti osjećaj zadovoljstva.
Ono što također pamtim je da je igru tadašnji Playstation Magazine (CRO edišn) pos***, davši joj samo 6 (od 10). Ali hej, govorimo o časopisu kojemu nije smetalo što u igri Ronaldo ("pravi" Ronaldo, Ronarid ) V Football je hrvatska zastava zapravo... kako da kažem a da izbjegnem nacionalističke konotacije... obrnutih boja.
Da da, Stardust. I to ih ima 50 komada u cijeloj igri. Bezveze klikćem po prvoj kući u koju uđoh i nađoh to. Al sam si mislio, tko će sad isklikat po cijeloj igri da bi našao svih 50 komada. Lijenost.