Nakon užasno gorkog okusa iz Call of Duty: Black Ops III, rekoh da odem odigrat vrlo vjerovatno najdražu Call of Duty igru.
I nisam se prevario, na drugo igranje još je bolja. Neznam zašto je kod većine ova igra prošla kao prosječna i šteta što je mnogi zbog principa neće ni pokrenut.
Ne samo da se u mom slučaju radi o najboljoj COD igri, nego Advanced Warfare sigurno ulazi u najbolje shootere koje sam ikad igrao.
CGI animacije su daleko najbolje nešto što sam vidio u gamingu.
Ta suluda kombinacija snimka prave glume i CGI efekata ili nekakvih filtera je van svake pameti.
I dalje kao pri prvom dojmu stojim iza toga, da igra izgleda veličanstveno i nevjerovatno je da je to riječ o prastarom, ali teško modificiranom engineu.
Igra mi je od A do Ž jaw-dropping po pitanju vizuala i smjestio bih je ispred jednog Battlefielda, te uz bok Crysis serijalu (prašume/šume su ipak no1).
Napucavanje uz gameplay mehaniku također briljira, a najviše su mi sjele te futurističke sposobnosti granata, grapple hook CQC-a.
Nisu mi pretjerano smetale ni standardne drive dionice u igri, dapače bilo je dosta kul vozit onaj ATLAS tenk pri kraju igre.
Stealth je osvježavajuć, jer teško je biti originalan s njime u FPS naslovu koji se zapravo ne bazira na stealth pristupu...
Jako mi se sviđaju likovi, pogotovo Mitchell i Gideon; napokon da smo lik koji priča.
Satisfakciju koju mi je igra pružala u svojoj gameplay mehanici je čak i nešto veća nego li to čine Crysis igre u mom slučaju.
Baš se cijelo vrijeme osjećam OP na terenu i pri malom korištenju taktike, šutiram s osmijehom na licu.
Što se tiče optimiziranosti igra je vrh; sa 60FSP-a lockom gotovo da niti jednom nije zakašljucala.
Flick Galerija - Tomo Cole
Igra koja će se sigurno vrtiti na godišnjoj bazi.
Kada bi je ocjenio decimalama, bilob devetipo. Eh da, da spomenem Kevina Spaceya...
Njegovo ubacivanje u igru je 10/10. I što se priče i što se reklame tiče...
Jebeno!!!