Službena stranica
Platforme: PC, Xbox One, PlayStation 4, X360, PS3
Call of Duty: Advanced Warfare is the eleventh major release in the Call of Duty series. It was developed by Sledgehammer Games for PlayStation 4, Xbox One and PC, and by High Moon Studios for PlayStation 3 and Xbox 360. It was released on November 4, 2014 for Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, and PC. It is the first game in the series to benefit from the three year development cycle afforded by adding Sledgehammer Games as a third studio.
Call of Duty: Advanced Warfare
Nakon užasno gorkog okusa iz Call of Duty: Black Ops III, rekoh da odem odigrat vrlo vjerovatno najdražu Call of Duty igru.
I nisam se prevario, na drugo igranje još je bolja. Neznam zašto je kod većine ova igra prošla kao prosječna i šteta što je mnogi zbog principa neće ni pokrenut.
Ne samo da se u mom slučaju radi o najboljoj COD igri, nego Advanced Warfare sigurno ulazi u najbolje shootere koje sam ikad igrao.
CGI animacije su daleko najbolje nešto što sam vidio u gamingu.
Ta suluda kombinacija snimka prave glume i CGI efekata ili nekakvih filtera je van svake pameti.
I dalje kao pri prvom dojmu stojim iza toga, da igra izgleda veličanstveno i nevjerovatno je da je to riječ o prastarom, ali teško modificiranom engineu.
Igra mi je od A do Ž jaw-dropping po pitanju vizuala i smjestio bih je ispred jednog Battlefielda, te uz bok Crysis serijalu (prašume/šume su ipak no1).
Napucavanje uz gameplay mehaniku također briljira, a najviše su mi sjele te futurističke sposobnosti granata, grapple hook CQC-a.
Nisu mi pretjerano smetale ni standardne drive dionice u igri, dapače bilo je dosta kul vozit onaj ATLAS tenk pri kraju igre.
Stealth je osvježavajuć, jer teško je biti originalan s njime u FPS naslovu koji se zapravo ne bazira na stealth pristupu...
Jako mi se sviđaju likovi, pogotovo Mitchell i Gideon; napokon da smo lik koji priča.
Satisfakciju koju mi je igra pružala u svojoj gameplay mehanici je čak i nešto veća nego li to čine Crysis igre u mom slučaju.
Baš se cijelo vrijeme osjećam OP na terenu i pri malom korištenju taktike, šutiram s osmijehom na licu.
Što se tiče optimiziranosti igra je vrh; sa 60FSP-a lockom gotovo da niti jednom nije zakašljucala.
Flick Galerija - Tomo Cole
Igra koja će se sigurno vrtiti na godišnjoj bazi.
Kada bi je ocjenio decimalama, bilob devetipo. Eh da, da spomenem Kevina Spaceya...
Njegovo ubacivanje u igru je 10/10. I što se priče i što se reklame tiče...
Jebeno!!!
nema do modern warfare i black ops 1
sve ostalo mi smeče
Meni je jos vise popljuvani Ghosts najbolji pa onda AW. Ghosts mi prednjaci zbog arta,atmosfere,svih levela u igri koji su genijalni od svemira pa do morskih dubina.I ima mi najbolja oruzja i napucavanje.Nikad ljepse nije bilo napunit nekog olovom kao u Ghostsima i jos brzo padaju.A i prica nije losa kao ni likovi.A i graficki je super!
Volio bih da pogledate moj video zasto mi je najbolji:
Dugacak je jer sadrzi citavu misiju negdje u sredini koja mi je jedna od najboljih misija ikad u ratnim shooterima
http://youtu.be/PYqIP110crI
Ali Cole za sve ostalo se slazem i imas like za topic.Nigdje nikad nije i dugo nece CGI izgledat kao u AW.Isto tako cut scene ali ingame kad je depth on field u prvom planu igra izgleda jaw droping.Ali kad krene cisti gameplay sa kontrolama nad igrom onda je ipak samo solidna grafika sa dobrom sminkom i nazalost jos uvijek se osjeti ona praznina textura koje nemaju "tezinu". Zvuk je isto najbolji u serijalu ali moze i jos bolje.Ostalo je fluidna 60fps lock uzivancija i jedna cvrsta 9/10 za mene.
I da,sad si me ljepo natjerao da je pocnem downloadat sa steama i opet zaigram.
Kakp je SP bolesno nabrijano genijalan,igram i ne vjerujem,bas spektakl cisti,to uvijel i dobijem od COD kampanje,ali tu je sve poduplano,a i dosta je duza od prethodnih,bas razara. Vizuali su bomba,animacije lica nekaj najbolje kaj sam videl,odlicna kampanja,odlicna.
Daleko najbolja COD igra. :)
Pa cak bi se i slozil makar su meni stvarno sve kampanje od serijala perfektne osim BLOPS-a 3 kojeg nisam igral.
AW katastrofa od kampanje koja dosada. Blops 3 meni valja.