Curiosity killed the cat. Nakon par sati igranja bome…sranje. Osim dobrog osjecaja brzine i relativno ok osjecaja voznje sve ostalo je ajme majko.
Imam feeling dok igram kao da sam u time machineu otisao 15 godina u proslost. Kao da igram PS3 remaster, eto toliko je lose. Igra izgleda kao da je uradena 2011. ili 2012. ostavljena u ladici i onda se 15 godina kasnije netko sjetio da bi je mogao izdat. Sve je outdated, stara vozila koja su bila u TDU i TDU 2 te nesto sitno novijih auta za koje su valjda uspjeli osigurat prava. Glazba je isto zastarjela, kao da su AI rekli da napravi neku glazbu s feelom 2010.
Sve je uzasno skupo, a nagrade za utrke su komicno sitne. Odvozis utrku dobijes 30 000 kredita, a neki mid range BMW u igri kosta gotovo milijun kredita. Taxi usluge na mapi su zivi uzas, vozi se neke kao bolesne putnike koji ne vole brzu voznju, mozes ic max. 50 na sat, pazit da ne taknes nista sto nije cesta ili padas ocijenom. Currency u igri nema smisla, turbo za auto kosta 20 000 kredita, a okvir za tablicu 40 000.

Sramota je da se ovo zove PS5 naslovom kad u danasnje vrijeme na mobitelima ima voznji koje bolje izgledaju. Slobodno skipajte.
Trebalo bi zabranit zakonski studijima da lazu u trailerima, gledam gore trailere za igru pise ispod in game footage, a ovo kaj ja igram ne lici ni 10% na ono prikazano u traileru.