foggy Skoro da i ne poznam nekog kome Days Gone nije bio dobar od gamera.

Giphy - Excuse Me Reaction GIF by Laff

weky A nisam te htio tagirati, pa reko budeš se sam, i evo vidi vraga 😃

foggy
    Vidis slazemo se skroz...samo to drugacije ispisujemo <3

Gaming mi je bez trunke zajebancije spasio zivot ali i sam kad nekad vidim hrpu govana na kojoj stoji tacno mi se jebe oceli sutra sve to propasti.
    Ali isto tako dovoljno cesto mi da iskustva koja ce ostati uz mene.
    Plus sva ostala sranja koja mi budu super provedeno vreme.

Svakako donose po neke cudne odluke (ne vezano za days gone)...cemo vidimo kakvi su planovi u buducnosti.

foggy Game development je drukčija životinja. Primjerice, Mike Bithell, jedan indie dev je rekao da se u razvoju igara svatko tretira kao developer jer je toliko kompleksan i povezan proces razvoja da je svatko bitna, bio to pisac, skladatelj, glumac, programer... Tu ima puno više posla od samog programiranja. I dok se indie igre mogu lakše prilagoditi tome procesu, AAA su u puno težoj situaciji. Web development je zato drukčiji. Tu se svaka titula tretira upravo kao ta titula. Bio to developer ili BA itd.

Sorcerer istina. Zato je Sony svake 2 godine izdavao novu Spider-Man igru.

Pola vremena sam uvjeren da je ovo neki bot za kojeg će Fenix dobiti milijarde dolara kad ga odluči prodati.

A što misle da će Returnal postići? Mislim da ta igra neće biti komercijalni uspjeh nikako. Ne kažem da će biti loša. Nadam se da neće, ali ne vidim tu neki uspjeh. Doduše ne znam koliko košta Returnal a koliko je koštao DG

Opet ste se odmakli od teme koja se tiče DG i razloga nedopuštenja rada na nastavku. Zar se svaka tema, članak o nečem određenom ili što već pretvorit u sveobuhvatnu blebetaonicu?

Returnal ima staru babu za glavnog lika.

TITANXIS načelno se slažem, da, potpuno si u pravu u tom aspektu.

Ali mi se čini da se ovdje nismo previše odmaknuli od samog teksta. Svaki prigovor i kontra argument su bili na temu Sonyevog čudnog ponašanja i/ili navodnog ziheraštva.

buz
            Ljudi stvarno imaju problema s čitanjem o razumijevanjem teksta?

Doduše, poprilično sam siguran da je Persona bot kao što i ti kažeš.

Tzereen Ok je što kažeš, ne mora bit striktno o DG i pokoji nevezani komentar koji se tiče ili ne tiče teme je ok ali iskreno mislim da bi se ubrzo pretvorilo u blebetaonicu o drugim igrama a šteta jer se za DG može zbilja toga puno pozitivnog napisati.

weky foggy Skoro da i ne poznam nekog od gamera.

Ti nisi gamer, igraš fortnajt 😃 😛

TITANXIS i ovdje si u pravu. Days Gone je iznenađujuće dobra igra. Stvarno mi je neshvatljiva MC ocjena jer je igra stvarno vrlo dobar Open world naslov.

Prošle godine smo se nas par, koji smo igru skužili dosta kasno, raspisali i pošteno je nahvalili u pripadajućoj temi.

buz samo cekam captcha verifikaciju pri logiranju u forum s pitanjem na koga se sony treba ugledat? Odgovor je jasan 🤣

For real tho, stvarno steta za Days Gone..volio bi vidjet sto bi napravili s nastavkom

Koliko god mi je drag Days Gone, zanemarujete da su recenzije odraz kvalitete igre u vrijeme njena izlaska, a ona je na početku imala puno problema s bugovima, crashevima i lošom optimizacijom.

Uz days gone mi neide co op mozda nesto sastrane ali da nije u prici. mozda ka co op za horde mode to bi vec bilo zabavno

Sorcerer Spider-Man je realno popularniji od npr. GOW.

Realno je i bolja igra od GoW.

GOW uopće nije nova franšiza

A ne citamo mi sa razumijevanjem. Kljucna stavka je "Prakticki", a GoW je prakticki isti onaj GoW kao sa ps2/3 ere tj hack and slash avantura samo sa promjenjenom kamerom i tweakanim combatom koji se svodi na apsolutno sve isto kao i prije. Imao si stit i prije za parry, mogao si dodge i imao su light i heavy napade, a nekim cudom je Kratos zaboravio u novoj igri skakati. Ne mogu se sjetiti jedne nove mehanike koja je dodana u novom GoW i ne vidim sto je to toliko promjenjeno da idemo zvati novom Fransizom. Dodan je Atreus lol.

Flipper A što misle da će Returnal postići?

Floppat ce.

Sorcerer i novim nazivom igre. Nemos nazvati igru Metal Gear Solid, za glavnog lika staviti Pericu Bukvasevica i nazvati to novom fransizom. To ne funkcionira tako.

Sto se tice DG taj tim vjerojatno radi na novoj igri, moguce novom IP i ok, nema DG2, necemo plakati. Ne mora se svaki IP pretvoriti u hebeni serijal i stancati nastavke kao da ne postoji sutra.