Studio je prvi put radio takav tip naslova tako da se moze reć da je bio rizik.. osim toga zadnja koliko toliko prihvaćena Spiderman igra je izašla 15 godina prije ove igre...
Kreator Days Gonea otkrio je razloge zašto Sony nije dopustio nastavak
- Uređivano
Tzereen
Ne samo to, već imaš i Resogun, Alienation, Matterfall, Death Stranding, Tomorrow Children, Driveclub, a da ne kažemo da je GOW praktički nova franšiza s obzirom na to kakav je reboot serijal doživio, isto kao i riskantni GT Sport koji se skroz promijenio u odnosu na prijašnje GT nastavke. Napokon su i izdali The Last Guardian, a Bluepoint je radio i oživio hrpu serijala koji će se zasigurno vratiti u novim izdanjima.
Ima tu još XY skroz novih VR igara koje su postale zasebne franšize i koje će igrati ulogu u narednih 5-10 godina.
Meni osobno igra odlicna. Ocekivao sam nastavak, ali eto, mauna na kraju.
po meni jedini razlog zasto last of us 2 nije dobia ps5 patch je sta ce ovaj remake remastera jedinice ukomponirat nekako u to, ko sta je slucaj bia sa nioh kolekcijom ili spider-manom
TloU remake jedino ima smisla ako to bude samo ušminakavanje tj presvlačenje u novi engin...bez nekog velikog diranja same igre..
Nema smisla tu trošit neke velike resurse i vrijeme za izradu jer se prvi TloU sasvim dobro drži i i dalje je ugodan za igranje...
Nadam se da će do kraja iskoristit potencijala TloU2 MP jer je stvarno ogroman... prvi MP je bio veliko iznenađenje..
- Uređivano
AbelKOsMos Jest, pretjerujem malo
Ima smisla utopiti pare na mobilnom gamingu. Jasno, ima svakog smisla u obliku novaca, a to je što ih pokreće. Za mene je to takva glupost da neću ništa ni napisati o tome. Mobilni gaming za mene nije gaming, to nema veze s glavom. Nemam 150cm TV-a da se igram na minijaturnom ekranu mobitela i držim mobitel na punjaču cijelo vrijeme. Tablet oke, ali i dalje korov za igrat prek takvih sranja. Just, no...
AbelKOsMos Nije da sad prebacuju svoje velike studije na mob gaming i to je to.
Naravno, nije, ja malo spekuliram oko mogućih ishoda. Previše je to unaprijed za išta reći, samo mi smrde sve te odluke i izjave, nadam se da sam u krivu i da nas to sve neće niti okrznuti, no ako uzmem u obzir da na svakom novom predstavljanju igara ja vidim 5 od 7 nekih MMO multiplayer sranja sa mikrokurcima, misliš da sam optimističan da ćemo dobivati naslove kao nekada davno gdje su svakih mjesec dana imali neki gem? Vode kolo u neke usrane vode koje me uopće ne zanimaju, ne Sony nego svi. I opet, možda nas to sve ne dirne niti malo.
Ali, misliš li da ako dignu mobilnu dev diviziju da niti jedan trenutni studio neće biti okrznut? Najednom Sony ima para na bacanje? Možda ulog opravda ishod, ali malo mi je to rizično.
Od kupovine PS5 nakon Demonsa ja poštenu novu igru nisam odigrao. Sve su sad to igre koje su zapravo cross-gen i najavljene davno te u izradi od davno.
AbelKOsMos Jesu imali par sjebanih poteza ali daj da vidimo sta dolazi posle toga.
Mozda postoji neki plan za PS3,psp i Vita igre a mozda i ne.
Jeste, to čekamo, do tad malo treba i hejtat sve ovo što zvuči gnojasto
foggy Sve su sad to igre koje su zapravo cross-gen i najavljene davno te u izradi od davno.
Tako će i ostati neko vrijeme. Zbog manjka materijala za izradu komponenti i zbog toga što se tek na novoplaniranim igrama osjeti utjecaj korone, taj period cross-gena će vjerojatno potrajati dulje od prvotno planiranog.
Fico Iz iskustva rada od doma preko remota, ja svoj development obavljam brže i radim ga više. Naravno, to je nikakvo mjerilo napravim razvojnih studija danas, no meni se čini da svi tu pošast uzimaju kao izgovor za neke druge probleme. Manjak je njima inspiracije, to je najveći problem. A onda je tu onaj drugi, a to je izdavanje nedovršenih igara, što nije stalo nego je samo još gore. A korona s tim nema veze.
foggy
Vidis slazemo se skroz...samo to drugacije ispisujemo <3
Gaming mi je bez trunke zajebancije spasio zivot ali i sam kad nekad vidim hrpu govana na kojoj stoji tacno mi se jebe oceli sutra sve to propasti.
Ali isto tako dovoljno cesto mi da iskustva koja ce ostati uz mene.
Plus sva ostala sranja koja mi budu super provedeno vreme.
Svakako donose po neke cudne odluke (ne vezano za days gone)...cemo vidimo kakvi su planovi u buducnosti.
foggy Game development je drukčija životinja. Primjerice, Mike Bithell, jedan indie dev je rekao da se u razvoju igara svatko tretira kao developer jer je toliko kompleksan i povezan proces razvoja da je svatko bitna, bio to pisac, skladatelj, glumac, programer... Tu ima puno više posla od samog programiranja. I dok se indie igre mogu lakše prilagoditi tome procesu, AAA su u puno težoj situaciji. Web development je zato drukčiji. Tu se svaka titula tretira upravo kao ta titula. Bio to developer ili BA itd.
Pola vremena sam uvjeren da je ovo neki bot za kojeg će Fenix dobiti milijarde dolara kad ga odluči prodati.