maverick

Ja sam posve siguran da uopće nećemo dobiti Bloodborne Remaster za PS5 pošto koji su radili na Bloodborne su napustili SIE

AbelKOsMos
Twitter ismijava i smrt poznate ličnosti koja je danas preminula. Twitter je relevantan. Mislim da svi na Twitteru su jako relevantni i važni i svi na Twitteru predstavljaju mišljenje javnosti. Svi Facebook fanboyevi, Facebook korisnici, ali pogotovo Facebook fanboyevi imaju pravo kritizirati Facebook zbog njihove boomer publike.

Sorcerer trebas stvoriti svoje misljenje. ja hejtam remastere i rimejkove od njihovog nastajanja, nema to veze sa mrezama, forumima i zonijem.

Nexus
    Da, ali molim vas ako cemo ici i traziti ismejavnje sonija, xboxa ili nintenda ne treba nam ni dva klika na twitteru i nacemo nesto.
    Ako cemo ici i screnshotovati random komentare, pa ja cu vam svaki dan naci stotine istih (i kad nema ovakvih vesti)
    Poenta citavog mog posta koji je bio odgov na odgovor na post koji je sad editovan (znam komplikovano)
    je ta da je smesno reci da neko nekog ismejava CAK I NA TWITTERU.....to je tamo ko dobar dan, pogotovo medju konzolaskim svetim ratnicima.

Twitter je općenito problematična platforma koja osim ismijavanja se često i koristi kao platforma za argumentaciju, no to je poprilično teško kada je dizajnirana s idejom ograničenog broja znakova. Kontekst je uvijek bitan, a Twitterova priroda ga forsirano miče. Ipak, nije Twitter kriv za način na koji ga koriste korisnici.

Fico no to je poprilično teško kada je dizajnirana s idejom ograničenog broja znakova. Kontekst je uvijek bitan, a Twitterova priroda ga forsirano miče.

Mislim da je veći problem što su ljudi jednostavno... Glupi. Ne zanima ih kontekst 🙃

ovo je bas glupo. cinjenica je da ako je to schreier napisao da tu ima puno istine. pobogu kome treba remake the last of us-a?

ne mogu vjerovati da ne rade na days gone 2, nekako sam bio uvjeren da je to sigurna stvar unatoc prosjecnim ocjenama.

Sorcerer I na forumima, redditu se isto ismijava Sony, Microsoft...... Dakle, forumi nisu ništa bolji od twittera, facebooka...

Kozacija... korelacija...

Guglaj hahahaha, znam da si sarkastičan, al ima tu par ljudi koji će ovo protumačit kao ozbiljan argument da je presveti Sony ipak nepogrešan.

9 dana kasnije

Tek sam malo prije vidio ovu vijest. Vi stvarno mislite da će TLOU dobiti remake??
        Znam da izlazi serija na HBO ali svejedno..

Mislim čini mi se nestvarno jer imam filing ko da je igra izašla nedavno. A ne da je već prošlo 8 godina.. Kad bolje razmislim. REmake je na GC izašao samo 6 godina nakon originala, i dan danas je jedna od najboljih (ako ne i najbolja Resi igra).

Koliko god nepotreban remake, vjerujem da bi igra bila bomba! Ofc ako je još PS5 only pa to bi izgledalo kao zapravo..Ako se već odluče za remake glumci koji su posudili glasove u originalu, jednostavno moraju biti tu.

Remake u TLOU 2 engine sa možda kojom novom mapom između da upotpuni radnju.
        Glumci sigurno ostaju isti.