A ono, glasovanje novčanicima, jel.
Jedino ne znam što će smisliti za novi Uncharted kada je 4-ka imala super zaokružen kraj. Nadao sam se nekom novom IP-u od njih.
Naughty Dog radi na novom Unchartedu i remakeu The Last of Us-a; Days Gone 2 ne postoji
To da Sony ne želi Days Gone 2 je najbolja vijest koju sam čuo u dugo vremena.
TLoU se super tehnički drži, ne vidim potrebu za remakeom. Možda u budućnosti, ali sad ne. Za novi Uncharted super, ali neka se drže onog da će bit bez Natea, dajte nove protagoniste.
Days Gone želim igrat ali još nisam pa to ne mogu komentirat.
Men'se čini da baš Sony radi dosta novih IP-eva.
Horizon, Bloodborne, Days Gone, Ghost of Tsushima.
Tako da taj argument ne stoji.
Da je nepotreban remake remastera, složio bi se i ja.
Ali isto tako, znam se i prvi ću kupit ako izađe neki double pack tlou 1 i 2 za PS5. Da naprave tlou1 s onakvim vizualima iz dvojke, mljac mljac.
Fakat mislite da je sve ovo istina?
Vama nema pomoci.
Syphon Filter može...
Po meni je ispravna Valveova politika.
Imaš novu igru, imaš nastavak za neiskorištene ideje, al dovoljno daleko da bude vidljiv napredak i bacaj se na sljedeći IP.
Svaki treći nastavak je mužnja potrošenog serijala i potpuno nepotreban. Bez iznimke.
Bolje da naprave remake TLoU 2 da liči na nešto.
Gdje je Jak@Daxter ?Šta se čeka?
Nadam se davno zaboravljen. Pa neće talentiran studio kao što je Naughty Dog trošiti vrijeme i novac na Jaka. Prerasli su to.
Sony u zadnje vrijeme samo priča kako je skupo razvijati nove igre i vidim da idu u smjeru maksimalne mužnje love iz postojećih IP-eva. Da se ne dogodi kao u slučaju Xbonea gdje su jedine nove ekskluzivne igre bile Forza i Gearsi