Okej društvo, bliži se kraj godine i mi svi koji stojimo iza FFA želimo vam malo oplemeniti ove blagdanske dane mira i sreće sa neizbježnim klanjem koja je igra šta zaslužila 2015-te godine.

Ali prije nego počnemo sa pripremam, prvo želimo pitati VAS za mišljenje, jer ste vi ipak član broj 1 na forumu i razlog zbog kojeg radimo ovo sve.

Dakle da ne komplikujem puno, želimo od vas da iznesete svoje mišljenje i prijedloge kako bi ste željeli da se nagrade odvijaju ove godine, dakle mi imamo spremne kategorije, a mi vam nudimo sljedeće na izbor (iako nije isključivo, slobodno ako imate nešto bolje na umu podijelite sa nama):

• Da li želite zajedničko glasovanje, dakle između redakcije/portalovaca i vas, gdje nema podijela.

• A možda je obrnuta situacija, u kojoj polažete nade u vašu vjernu redakciju i njene portalovce pri odabiru najbolje od najboljih.

• Ili ste za podijeljeno glasovanje, dvije nagrade, jedna u kojoj mi odlučujemo i jedna posebna za vas, gdje bi se sukobila dva mišljenja redakcije i forumaša

A možda ništa od toga, možda smatrate da su glasovanja i izbori ogromna glupost u što vas također 100% podržavamo.

U svakom slučaju, željno se nadamo vašim mišljenjima.

neizbježnim klanjem koja je igra šta zaslužila 2015-te godine.
Ah, taj božićni duh

Ja sam za zajedničko glasovanje, dakle 1. opcija :)

Takodjer zajednicko,cemu raspodjela,da mesetarite i muljate ;)

ja sam za jednu nagradu, biramo je zajedno, redakcija portala i članovi communityja.

ali bih glasanje nekako odvojio. zapravo, odvojiti nije prava riječ, usporedio bih kako je glasao community i mišljenje članova foruma i što je i zašto odabrala redakcija.

Ja bi isto da svi zajedno.

Da se možda postavi anketa, lakše će biti vidjeti želje :)

Ja sam za 3. Nije to nikakva podjela svaki renomirani gaming portal bira svoju igru godine tako bi trebalo biti i ovdje,a comunity bira svoju