- Uređivano
Ghostrunner
Pokušao sam ovo igrati, ali nije išlo. Debelo prebrzo za moje sposobnosti. Čini se da bi totalno pasalo ljubiteljima Blade Runnera koji usput imaju i dobre reflekse.
- Uređivano
Jel moguće da ovu igru nije skoro nitko odigrao? Imam nekoliko levela riješenih i varira mi između odlične i genijalne, teško se odlučiti.: p Platforming vrhunski, vuče u nekim dionicama na Titanfall 2 i Mirrors Edge, dok je borba….uf, zajebana s obzirom da je sve one hit, bilo mi, bilo neprijatelji. Ali kad uzastopce riješiš 4-5 neprijatelja, stvarno imaš osjećaj postignuća. S obzirom da je na trenutke frustrirajuće (na onaj dobar način), nadam se da ću ustvari i završiti igru, barem ako ne počnu bacati nemoguće teške izazove.
Ja sam prešao još na izlasku. Meni je igra bila vrhunska, točno zna što hoće i radi to jako dobro. Vide se neke sitne mane manjeg studija, tipa neki out of bounds dijelovi, zapinjanje na random mjestima, ali to je zbilja bilo rijetko i više se trebalo potrudit tu doć nego da će se dogodit regularnim igranjem.
Ali sve je ostalo vrhunski, movement, combat stegnuto do zadnjeg detalja i jako zadovoljavajuće. Jako mi se sviđa što igra od početka do kraja samo diže i inovira, praktički nemaš nijedan gameplay element ponovljen, svaka gameplay sekcija je priča za sebe. A i za igru manjeg kalibra je vrhunski izgledalo, vrtilo se i bilo glitch free. Setting i priča su taman, ne pretjeruju ni kompliciraju, baš kako treba bit. Ne traje predugo i zna kada treba završit + igra je bila upola cijene. Baš vrhunski odrađeno.
S obzirom koliko dobiva pažnje čudno mi je da je nastavak dobio zeleno svjetlo. Očito je prodaja druga priča. Meni je to obavezni Day One ove godine.
member Ma igra je dragulj, baš su pogodili onu čarobnu arkadno-adiktivnu žicu da ti uopće nije teško ponavljati neke dionice po koliko god puta treba jer je tako prokleto igriva i milimetarski precizna s tim katana parkour speedfreakanjem. Mislio sam da će izgubiti momentum ili postati frustrirajuća jednom kad odmaknem, ali s obzirom da sam negdje na pola ili nešto dalje, to srećom nije slučaj. Malo je ovakvih igara, stvarno malo. S obzirom da ove godine izlazi nastavak i obzirom što je sve dosad izašlo, stvarno možemo za 2023. reći da je vrhunska, više po kvaliteti nego kvantiteti.
Završeno jučer. Malo mi nedostaje do čiste devetke, ovako je čistih 8,5/10. Ghostrunner je jedna od onih igara za kakve "plačemo" da ih nema više ili ih je jako malo, a onda kad se i dogode, kriminalno su zanemarene. Ali evo, i ja sam jedan od krivaca, jer pitanje je kada bih to i zaigrao da nije došlo na PS+.
Pogledao sa i ovo jučer:
Pa ono, očekujem još više, bolje i zabavnije od G2. Makar je u biti dovoljno i da bude samo više.