Poklanjam FANTOMSKI ps4 slot Metal Gear Solid: Phantom Pain.
Svi koji se prijave, imajte na umu da će vam plejka morati biti offline s interneta tako dugo dok želite igrati fantomski slot, a poslje će vam se najvjerojatnije zaključati kad se ulogirate online.
Prijave ovdje, pobjednika ću odabrat najvjerojatnije tako da ću sam odabrati top 3 kandidata, a između njih će odabrat random.
Prijave traju do sutra, 8.12.2015. u 20.
Sretni blagdani :)

U: metalgearphantom2016@gmail.com
Regija: HR

PS Oglas je objavljen i na Rebootu tako da vas molim da se ne prijavljujete i ovdje i tamo. Svi ulaze u isti bubanj. :)

Bump. Pošto ne stignem ovaj vikend igrati, produžujem rok za kupnju do nedjelje.

Bump. Zadnji dan za kupnju.

Vidit ces sutra prijava kad bude na poklanjanje!

Naravno. :)
Ma tak sam i očekivao. Al mislio sam da možda netko ne vjeruje u sreću pa hoće kupit. :)
Al sam skužio da ću teško odabrat pobjednika. Tak da mislim da ću izabrat top 3 sam, a među njima će random.com odabrat

Samo mi reci na koju shemu mogu odigrat igru jer planiram uzet ps4 brzo. Jel mogu ja to kupit pa onda skinut igru za nekih mjesec dana?

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Ne,pošto je fantom moraš odmah sad skinut tako da nositelj može igrati.

Aha ok, hvala, onda nista

Pa zasto ne bi mogao? Dogovoris se sa njim da ti sacuva fantoma dok ne budes spreman i onda rjesite to, a on igra normalno i dalje.

Ako se to moze ja bi uzeo onda. Znaci samo moram skinut igru al ne smijem bit online dok igram?

mala ispravka, ne smiješ konzolu spojit na internet do onog trenutka dok ti fantom više neće trebati.

mala ispravka, ne smiješ konzolu spojit na internet do onog trenutka dok ti fantom više neće trebati.
Tako je.
Poslao sam madSuperCrashu poruku u PM.
Čim se izjasni, prodam mu ili ide igra na poklanjanje.

Da, onda mi ipak radi toga nece odgovarati jbga, mislio sam da cu moc bit online dok ne igram igru.

madSuperCrash odustao, poklanjanje kreće.

Pohvala sinko

Pohvala za lijepu gestu i nije prijava da ne bude zabune  :)

• [deleted]

Živio FEBO  :
Također bez prijave.

Samo pohvala, bravo.

Sent from my S5 using Tapatalk

Dobitnik je SinCr0 s Reboota.
S FFA foruma se nitko nije prijavio. Sve sami online ovisnici :)
Može ovo u lock, sretni blagdani svima