fensisuperstar PC verzija 69.99. Kakve su ovo pederske fore sad smo zamijenili konzole i pc cijene 😃??
fensisuperstar doctorfreak Pogotovo za ovakvo SP iskustvo. Zakaj bi piratizirao u 2026? to je za plebove. Heat ma znam. vidio sam na onaj isthereadeal, ali kad sam ja preprčso prošli mjesec nije bilo T__T
doctorfreak Btw pogledao sam nekoliko videa gdje ljudi koji su igrali 6 sati igru tvrde da je igra bliže rdr2 nego npr witcheru. Također saznao sam info da je digital foundry jedini dobio prava da kod izlaska igre (vjerovatno prije dana izlaska) može obavijestiti javnost o pravim perfromansama na ps5 i ps5 konzolama.
fensisuperstar Brijac iskreno mislim da ce ovo biti previše komplicirano za novinare. Igra nema easy mode.
prayer Igra zvuci jako dobro optimizirana, ali 30 fps-a makar bilo tih nativnih 4K na Pro je smrt PC specifikacije su zbog nekih svojih razloga prikazali samo u nativnoj rezoluciji bez ikakvih điđa miđa 🤷♂️
Brijac Ovaj Balance mode s 48+ FPS-a s VRR-om na PS5 Pro izgleda stvarno oke ako ne bude išlo ispod toga.
StarFox_N Brijac Šteta što nisu ubacili 40fps mode za 120zh panele. Tako sam odigrao Rift Apart i AW2 i stvarno dobro funkcionira. Lijepo se igra a zadržiš dosta visoke grafičke postavke i rezoluciju.
Miro Iskreno igra u goldu ima misec dana a recenzije dajes dan prije… Malo to sve smrdi Dabogda bila najbolja ikad ali ne uziman prije recenzija
Sterlok Brijac pa nisam na konzoli, ultra je ultra a uz FSR 4 to je 120 fpsa, ak isključim RT onda je HRR gaming poput esports ali SP igra fludni FPS kojeg jedino izvježbano oko može cijeniti, a ne tromo konzolaško ova RX 9070XT hebe mame za 300 €