Presao nocas. Majko mila jedva. Rekoh idem story barem, kad ono jos 10h storyja, i to 10 previse.
Kada pusti honeymoon faza, igra se pretvori u hrpu nabacanih stvari koje su zanimljive iz aspekta istrazivanja i eventualno mozganja, ali nakon odredjenog praga dogradnji izgubi smisao da se uopce istrazuje.
Questovi i main su toliko rascjepkani da vise djeluju kao zasebni chunkovi, a i pisanje je takvo pa ispada da samo prelazim da completam.
Igra je stvarno ogromna i ambiciozna, ali da se mene pita sve bi to skresao za 3 do 4 puta i fokusirao se na pisanje i likove. Jedan jedini lik mi nije zapeo za oko, nitko nema dovoljno screen timea da tu nesto bude, umjesto toga imamo samo face koje trebaju nasu uslugu.
Skidam kapu na detaljima, ali igra generalno pati od ponajgorih kontrola koje sam iskusio, hintova kojih nekad nema a logike nigdje, tak da je iskustvo u igri vise koliko toga si obavio nego sto si zapravo obavio. Mislim da su tak igru i razvijali.
Tko voli sadrzajan open world poput Skyrima, bit ce odusevljen, samo pitanje koliko dugo. Imam mozda 80-100h (tko ce ga znat vise), i nemam volje vise nikad ovo upalit. Imam 4 trofeja. 4.
Mislim da iz respekta za odredjene segmente mogu dati 80-84 igri, ali kad se malo zamislim i to mi djeluje previse.