Chapter 9, negdje sredina. Moram priznat da lagano već osjetim zamor materijala. Svaki settlement, odnosno veći grad je zapravo sličan; misije su bounty + inventory expansion (koji ide do 240 pa osim materijala nema previše ni smisla u tim questovima), i često neki liberation chain koji je okej, ali ništa me trenutno više ne iznenađuje (iako je to ok s obzirom koliko puta jest).
Boss fajtovi su koma, terrible design in general, sve se svodi na to koliko i jel imaš dosta healing itema. Svaki boss abjusa teleportaciju, nikad ih ne možeš naciljat, doslovno odustanem i samo R1, fire magic i heal. Chapteri sa zenkom i onim trećim likom su… Underleveled jer pol igre ne možeš do njih, a kad dođe vrijeme nisi spreman za ništ, a nije mi se iskreno dalo ni okolo lunjat da skupim nešto bolje, brute force čisti.
Najbolji dio i dalje ostaje exploration i sve te tajne svijeta koji ih krije, ali sve ovo ostalo lagano dolazi na naplatu. Čak se nećkam da odustanem, jer kad se sjetim da ću još 2-3 settlementa ganjat bountyje, ne vidim neku radost. Možda to sve preskočim i odradim što me zanima, a ovo ostavim za neka druga vremena.