Žao mi je prekidat ovaj razgovor o luđacima i debelim ženama, ali malo da se vratimo na igru.
Dogodilo se evo prvi put otkako sam počeo (negdje na 60h trenutno) da sam rage quitao, i to ne radi teškog bossa nego radi quest deisgna.
Početak sedmog chaptera, opet neki "investigation", znao sam još iz onog prvog investigationa kod goblina da me čeka teška glupost, al onaj sam makar uspio samostalno riješiti uz jednu grešku pa je bilo samo glupo, ali ajmo reć bezbolno. Međutim ovdje mi ništa nije bilo jasno, ja odaberem neku opciju pa mi ponudi kao Truth/Lie, kaki sad Truth/Lie, na šta se to uopće odnosi.
I ajd odem pronaći neki guide i kad sam vidio šta treba napraviti, znao sam da gasim za danas. Evo volio bih da mi netko tko je već prošao taj quest kaže da sam glup i da se to moglo znati riješiti bez guidea (i bez odabira svih opcija dok neka ne proradi), jer u suprotnom stvarno ne mogu vjerovati da je ovo prošlo ikakav playtest, a nekako ne želim vjerovati da je tako.
Već me jučer naživcirao chapter 6 pa sam danas ušao u igru već prethodno nasekiran:
Ja kraj toliko vojske moram prolaziti 800 metara bojišta u 15-20fpsa (XSX, balanced) da bi nabio jebeni kotač na top, kraj 20 drugih NPC-eva tamo od kojih makar 5 doslovno samo stoji. I to usred cijelog dramatičnog napada na dvorac. Ne mogu vjerovati da je to nekom palo na pamet i učinilo se kao dobra ideja.
Stvarno nevjerojatno da su questovi baš toliko loši, razumijem da nisu stavili fokus na to, ali mnogi od njih kao da su napisani i dizajnirani u 5min i nitko ih nije nikad ni pregledao. Makar da su neki najgeneričniji slop, ali da imaju nekog smisla.
Odnos s ovom igrom mi je išao od "okej" u samom početku, onda jedno 30-40h mi je bila 9.5/10 i nisam mogao ostavit kontroler, radio na 5-6h sna dva tjedna, a sad mi se lagano kreće već i gadit kad shvatim koliko ih je bolio k za hrpu stvari.