milicevic87 jbt, a ja se još čudim kako se onom gorili health topi svakim udarcem. Ja sam taj fight obavio nakon nekih 25 sati u igri.
Jel vrijedi upgradeti equipment preko tog levela kad zatreba abyss artefakt? Radije bi dizao hp i staminu.
Edit: main story sam opet stavio na čekanje, jer mi se inventory brzo puni. Sad opet obavljam side questove za povećanje inventorya.
ja sam hp staminu i energy maxao (tj nisam maxao nego sam udario u plafon nakon čega trebaš napraviti research za kojeg nemam para jer nisam investicijska kurva kao @foggy )
Ovako ja sam sword početni upgrejdao i realno vrijedi i ne vrijedi.
Ovo sam skužio do sad. Broj 1. Attack na rukavicama i nogama se ne računa na main weapon. To vrijedi za šake i noge jel.
Drugo KRIT na rukavicama ne vrijedi za main weapon. tu je bolje gurati support abyss gear ili neke defenzivne.
Sav equipment koji moze imati crit stat u defaultu je bolji. npr ako prsten amulet ili nesto moze imati crit onda je bolje.
to vrijedi i za weapone.
Onda kad se rijesi majmuna otvara se tek taj abyss gear krafting, sad mi je zao sto nisam to prvo rijesio pa onda isao istrazivati jer bi sad imao malo više toga za odraditi usput jer sam dosta afkao i puštao da mi kamp se upgrejda.
Kamp je btw maxan i sad samo radit te misije za skupljanje resursa. Inače kako trazim kampove za napadat je da otvorim u misiji kamp koji mogu poslati vojnike izadjem vani otvorim mapu i na mapi mi je čak ako je prazna mapa highlightana zadnja lokacija i jednostavno stavim X marker i trčim tamo pobijem kamp. Ne šaljem vojnike jer košta resursa a usput ja više skupim loota.
Jučer sam se i sa svim svojim gearom teško obrukao. došao sam bez hrane i čistim zonu i dođe mi ženska neka boss i krenem ju šamarat i realno ima skill koji bi trebao dodgeat sa onim focusom ali ja to nemam LUL i onda me 1shotala pa sam se resao jedno 7 puta. Iskreno nije mi žao. Mogu se kraftati. Kurvetina jedna smrdljiva 😃
Sterlok bome tebi kad se sviđa neka igra rasturiš ju ko beba zvečku, ko nitko na forumu 
da se nisam gubio ko mutav i da nisam afkao imao bi puno manje sati na papiru. Isto tako ne gledam online gdje se što nalazi. Pogledao sam tu i tamo kad sam trazio nesto pa sam skuzio da je doslovno u prostoriji gdje sam ja ali sam ili čorav ili sam bio retardiran testirati ako blinding flash ili stab funkcionira. Npr fali mi materijal jedan za radit gold barove ali nisam gledao online gdje se nalazi. Pretpostavljam preko ingame istraživanja kad sam ga dobio od neprijatelja iz zone gdje bi se nalazio (jer piše doslovno u kakvim se zonama može nalaziti) ali eto. We're searching 😃
Evo jedan primjer onog jednog bossa kojeg sam ubio neki youtuber kaze nemojte ga ubijati jer se tu mogu farmati neki itemi od nekih mobova koji se prestaju spawnati. To je meni totalna retardacija. Abjuzati neke mehanike i onda tu grindati X sati i onda reći e ja sam najjači u igrici. Ako ideš traziti gdje je što i što je op i onda sa time 1shotati igricu ako ju prvi put igraš, eeeeeeeeeeeeeeee to je pajo pakšu mode. Hrpa ljudi to radi sad.
odmah gdje je early OP weapon sa puno upgrejdova i sa odličnim abyss gearom, gdje legendary mountovi, gdje su recepti, gdje farmati gold barove, gdje farmati abyss gearove.
Evo gledam nekog youtubera. 10 THINGS YOU SHOULD NEVER DO IN CRIMSON DESERT. LIk igra bez psa. KOJI AUTOLOOTA.

To su sve ljudi koji kopiraju jedan od drugog sadržaj i nemaju pojma što rade.