foggy brate mili ode 10 silvera dok si rekao fensi.
Isuse platit ces mi čišćenje dashboarda na autu.
Ljudi. Svi weaponi su "isti" samo neki od njih dođu sa više upgrejdova. Ja sam starter sword dignuo na 7 ili 8 upgrejdova.
Btw nasao nekog pauka. A meni armor upgrejdan na predzadnji doslovno usao šiba me ne skida mi hp. A hp iz statsa sam upgrejdao do li limita..sad moram nesto istraziti da nastavim.
Ugl tanky as fuck sam. I onda mi dodje champion knight iz demerije ili kak se zove i skine mi 70% hpa u 2 sekunde ako ne dođam.
@montoya ako se hoces nakupit opreme uzmi psa sa sobom on kupi ful brzo. Ali općenito kad ubijas lutaj sve kad si na tipa 10% trci i ignoraj mobove jer kad zatvoris event popusio si sav loot na podu.
Disguise armori kostaju dosta. Bleed bandit maska sa gas immunity je 15 silvera. Ja sam dosta love napravio ubijajuci demeris vojnike ali ono je hardcore teško.
Jedan od questova u hernandu daje dobru nagradu za krađu pa realno možeš i tak nešto zaradit.
Po ovome što sam skužio najlakše je legalno doci do novaca kraftanjem gold barova.
Imaš smith 100 dustova u 1 bar što je relativno ok ali ima i alchemy recept koji je par silver orea par gold bara i jos neki materijal koji nikad nisam ni dobio. Sa time da ima gold mine gdje sam isfarmao 40 golda mislim da bi se moglo lagano uz pripremu rijesit par gold barova. Prodat ih sve i onda pokupovaz sve kaj zelis
Isto tako kad se kamp upgrejda na tier 4 vendori dobiju nove iteme. Tak sa blacksmith ima 8 brijem?ruda.
Svo povrće bacam životinjama da ih hranim ali tu je profit dugoročan. Trebas imati ženke i muške i dobru kvalitetu. Neke specijalne goatove s jednog kraja dofurat do drugog kraja ce biti muka isusova.
Isto tako onaj kurac od wagona je mrtvo govno. Ne znam kak ga upgrejdati ako se moze. Pise level 1. Ne znam jel dobija xp dok ga vozis ali vec sam ga jednom razbio xD.
Fora je sto eto u actu 4 mogu vec kamp maksat i sad mogu samo skupljat hrpu šoldi i resursa.
Probao sam early poslati ekipu da oslobodi selo pa sam se joinao usput. Iskreno mozda se ne isplati.
Oni u startu ubiju % ljudi ovisno koliko su jaki. A loot je sve.
Iskreno sad bi pokušao osloboditi black bear village jedan gdje ima bez jebemti 500 600 elite vojnika.
Čak sam razmišljao uletit sa medvjedom.
Btw. Ovo sam probao sam nemam jak bow još i abyss gearova ali luk i strijela focused shot sa dodatnim elemental imbued charge shotom sa eksplozivnim strijelama je bez jebemti najveci dmg kojeg mozeš dishoutat.