foggy Ima super korisnih improvementa na listi, pogotovo trcanje i jahanje konja, izraubam x do ibera. A vidim i nesto native 4K, odlicno, sad mogu casnu prebit u ciscoj rezi. Najjaca misija, tackle nun i 3 udarca u bulju pa u kavez. Peak
doctorfreak Svakim patchem sve bolje. Također kako sam prodao igru day one i kupio je ponovno osjete se pozitivne promjene - odmah. Na ps5 pro je sada balanced mode odličan. @foggy Oćemo udarit platinu? Mislim da jedino ovo igram sljedećih 2 mjeseca.
fensisuperstar Crimson Desert je sad na 8.8 od 10. Svaki patch diže brojku. Ali ako jebene insekte stave da se mogu stackat 9.1 odmah…. @Miro jebo ga ti dok kreneš igrat igricu bit će 9.8 od 10 kvaliteta. Ha
foggy fensisuperstar Ali ako jebene insekte stave da se mogu stackat 9.1 odmah…. I private stash dic, sta skrtare s tim prostorom, pa preljeva mi se loot, popikavaju se na njega po podu gdje god prodjem
Miro fensisuperstar Sve znan ali Hades 2 i Saros izlaze pa mislin nakon toga krenuti Ionako nema nista najavljeno od igri do jeseni pa iman vrimena za sve A lito je idealno za ovako dugu igru
milicevic87 Sa ovim patchon su riješili performance mode na base ps5. Sada je oštra slika ko na balanced, a ide u 60fps. Napokon ne moram više igrati u 40fps. Bravo Pearl abyss 👏
montoya Vrhunski update! Sve je nekak fluidnije, a dojam da je i oštrije. Samo da ne moram opet iznova namještati postavke, bum videl nakon kaj opet upalim plejku i igru. UPDATE: sad mi napokon pamti postavke! 120hz nesmem uključiti ak imam Quality i HDR? Imam C4
maverick Ova mora biti noćna mora tko sada ocjenjuje ( @renda 🤣) Doslovno moze ovakvo patchanje igre dici ocjenu za 1 i više. Ali svaka im čast.