prayer Vidio sam da ima neki napad gdje možeš sa onim ultra handom povuci neprijatelja prema sebi i udarit ga ili što već. Kako oni misle da ću ja to izvesti usred kombata gdje se krećem sa lijevom gljivom i to još sa lijevom gljivom naciljati u isto vrijeme to samo dragi Bog može znati
možeš lagano ako se uviježbaš. Znači piše ti na skillu dok izvodiš to napraviš to, usred animacije ti mozes unaprijet već raditi kombo slijedeći i dok to izvodiš on samo jebeno klizi tako da doslovno kao da igraš kinga u tekkenu, napraviš hvatanje i usred hvatanja slijedeće hvatanje i čim kreće novo hvatanje opet radiš novi combo itd. Tako je ovdje pogledajte video gore od onog lika i pogledaj.
@foggy i to sve funckionira dok ne dođeš u high level zone gdje se boriš protiv likova na faking medvjedu. Dođe ti 3 - 4 medvjeda 40 elite black bearova i tvoj basic combo neće napravit ništa. Ragdollat će te kao kurvu. Poanta je što bi do onda trebao imati iskustva sa combatom da možeš advanced shit raditi.
A ovo za bow i ciljanje ti si omašio igricu, kad imaš evasive shot multyshit i sve ostale upgrejdove onda počinje show program.
Plus fale ti imbued elementi sa talent treea. To sve kad unlockaš i kad u skillove možeš imbuat elemente pa to je raketa. Evo ja sad imam imbue lightning na R1 + R2 koji izvodiš tako da pretisneš L2 i R2. I sad ekipa plače po redditu kako ću ja lupati sa R1 i R2 i i R2 i L2 i sve to popratit.
DOSLOVNO drzis R1 R2 i L2. I chargea se napad i imbuea u isto vrijeme. Na napade koji se komboaju doslovno mozes dodati drugu komandu.