solidmerlin Izgleda kao sanduk igracaka koje dijete vise ne zeli ni da pogleda. Istrese kutiju i ode. Flopko.
moschus Meni se isto cini kao jedan veliki vasar i bojim se kako ce to sve funkcionirati zajedno. Nadam se da se varam!
StarFox_N Ne znam šta da mislim o ovome. S jedne strane me privlači jer se čini predivan svijet ali sve ostalo me nije impresioniralo.
Picek Ne znam da li je bilo u nekom od prijašnjih overviewa no sad prvi puta vidim i drugi igrivi lik (Kliff očito nije jedini).
Flipper Ja više dalje ne gledam. Davno sam prednaručio, samo čekam. Jedva jedva čekam. Guštat ću u ovome mjesecima.
crohunter Flipper mene brine sto i dalje ne zele potvrdit 60 fpsa na ps5 Ovo zvuci kao, zelimo 60 fpsa na base ps5 ali nismo jos dosli do toga
doctorfreak crohunter nema teorije da gameplay koji smo vidjeli s pc-a i približno može izgledati na ps5. Čak i na 30 fpsa.
DarkPunisher Bit ce to krs na konzolama, nikad ne vjerujte multiplatform igrama koje samo i iskljucivo prikazuju videe s PC-a. Nadam se da sam u krivu, i da ce ovo bit prva koja ce bit dobra 😃
fensisuperstar znači bio sam hyped kad sam počeo gledati video ovaj zadnji, ali onda sam došao na dio gdje pokažu MECH MOUNTA I GOTOVO. ZNAČI PADA PREPURCHASE 999%